Yardım Galaxy wearable eslesmiyor

Ertugrul01

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi note8
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
11.0.4
Telefon Modeli
Red mı note8
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba arkadaşlar 1 yıldır Samsung cihazımda Galaxy watch akıllı saatimi kullanıyordum. Dün akşam redmi note8 telefona geçiş yaptım. Wearable uygulamasını Google marketten indirdim. Kurdum. Kurarken iki uygulama daha kurulum yaptırdı uygulama. Saat teli görüyor. Telefon saati görüyor bağlan diyorum eşleşme kısmının ortasinda hata veriyor ikisinde. Kaç kere denedim çıldıracam artık. Eşimin iPhone teline bağlanıyor ama note8 de olmuyor. Xiaomi kulaklık deneyim dedim ona bağlandı.ama bu saati ne yaptıysam bağlayamadim. APK mirror sitesinden APK indirdim yine olmadı. Valla yapan varsa yardımcı olursa sevinirim

Ferhat84

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ferhat
Cihazım
Red mı note 8
Konular
0
Bende REdmi Note 8'e Galaxy watch cihazımı bağlayamadım. Bilgi sahibi olanların yardımcı olmalarını rica ederim.

Oyla:

Ferhat84

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ferhat
Cihazım
Red mı note 8
Konular
0
Ben yabancı sitelerde çözüm bulabildim. Öncelikle galaxy wear ve ilgili tüm uygulamaları telefonundan sil . Sonra telefonundaki bağlantı ayarlarını sıfırla . En son olarak da saatini sıfırla . Sonra en baştan wear uygulamasını indir. Fakat saatle eşleşene kadar wifi'yi açma . Bende çalıştı umarım sende de işe yarar
Merhaba arkadaşlar 1 yıldır Samsung cihazımda Galaxy watch akıllı saatimi kullanıyordum. Dün akşam redmi note8 telefona geçiş yaptım. Wearable uygulamasını Google marketten indirdim. Kurdum. Kurarken iki uygulama daha kurulum yaptırdı uygulama. Saat teli görüyor. Telefon saati görüyor bağlan diyorum eşleşme kısmının ortasinda hata veriyor ikisinde. Kaç kere denedim çıldıracam artık. Eşimin iPhone teline bağlanıyor ama note8 de olmuyor. Xiaomi kulaklık deneyim dedim ona bağlandı.ama bu saati ne yaptıysam bağlayamadim. APK mirror sitesinden APK indirdim yine olmadı. Valla yapan varsa yardımcı olursa sevinirim

Oyla:

Ertugrul01

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi note8
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam yorum için teşekkürler. Anladığım kadarıyla telefondaki uygulamayı silip baglanti ayarlarını sifirlayacam. Bundan kastınız nedir Bluetooth kısmından saatimi unut diyecem yoksa başka birşey mi var? Sonra saati sifirlayip en baştan kurulum yapacam. Eslenene kadarda wifi kapalı olacak doğru mu anlamışım?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Son olarak ta wear indirdikten sonra bir iki uygulama daha indirtiyor Samsung. Onları da mı telefondan kaldırıp tekrar kurulum yapacam?

Oyla:

Ertugrul01

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi note8
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam sağolasın denedim oldu eşleşti telefonla. Ama her dk bağlantı kopuyor. Olsun ama eşleşti saat şekli filan seçiyorum en azından

Oyla:

Afey

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Feyyaz Çelik
Cihazım
Xiaomi Redmi
Konular
1
Merhaba,
redmi note 8 cihazımda aynı sorunu bende yaşıyorum. Cihaz eşleşmiyordu. Wi-fi kapalı konuma getirip denedim ve oldu. ama sürekli bluetooth bağlantısı kopuyor. tekrardan bağlanıyor yada bağlanmıyor. uygulamayı açıp ben bağlıyorum. telefonumu açıp kapattığımda bağlanmıyor. bağlantı ayarlarını sıfırladım yine olmadı. Redmi note 7 ile denedim aynı problem ondada var. Çözümü varmı acaba

Oyla:
Üst Alt