Yardım Galaxy Watch 46 mm Akıllı Saat ile Redmi Note 8 Pro Uyumu Hk.

onur_toker

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Onur
Cihazım
Xiaomi Red Mi 8
Konular
1
Selam arkadaşlar samsung Galaxy Watch akıllı saati redmi note 8 pro ya bağladığım da saatin "Hava Duru" uygulaması konum bulmuyor ve telefon ile senkron olmuyor. Telefon dilini ingilizce yaptığımda sorun ortadan kalkıyor, fakat yeniden telefon dilini Türkçe yaptığmda bu sefer de güncel hava durumunu vermiyor. bu sorunu nasıl çözerim xiaomi tarafından kime yada hani merciye bildirebilirim. yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

kemalkara93

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kemal
Cihazım
Redmi Note 8 PR
Konular
0
arkadaşlar merhaba ben de redmi ailesine yeni geçtim Note 8 Pro aldım :)
neyse konuya bende dahil olayım hemen samsung galaxy watch varSamsung note 8 ile güzel bir şekilde çalışıyordu hatta iphone 5s le çalıştı tüm fonsiyoları çalışmasa da şimdi Redmi Note 8 pro ile denediğimde;
Bağlanlanması biraz geç sürüyor 3-4 dk aldı uygulama yükledi plungin yükledi vs.
şimdi bağlantı yapıyor bağlanıyor gelen mesajları gösteriyor whatsapp ı ama konum yani hava durumu çalışmıyor ve başka arkadaşın da dediği gibi arka planda çalışan ön belleği temizle dediğimde bağlantı kopuyor
pil ayarlarından kısıtlama yapma diye seçtim samsung galaxy wacht uygulamasını ama hala kesiyor belli bir süre cihaz bekleme konumumda kalınca da kesiyor bağlantıyı acaba bununla alakalı ne yapılabilir

Oyla:

Afey

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Feyyaz Çelik
Cihazım
Xiaomi Redmi
Konular
1
Merhaba,
redmi note 8 cihazımda aynı sorunu bende yaşıyorum. Cihaz eşleşmiyordu. Wi-fi kapalı konuma getirip denedim ve oldu. ama sürekli bluetooth bağlantısı kopuyor. tekrardan bağlanıyor yada bağlanmıyor. uygulamayı açıp ben bağlıyorum. telefonumu açıp kapattığımda bağlanmıyor. bağlantı ayarlarını sıfırladım yine olmadı. Redmi note 7 ile denedim aynı problem ondada var. Çözümü varmı acaba

Oyla:

hanifehava

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hanife
Cihazım
xiamoi note 8 p
Konular
0
Merhaba,
redmi note 8 cihazımda aynı sorunu bende yaşıyorum. Cihaz eşleşmiyordu. Wi-fi kapalı konuma getirip denedim ve oldu. ama sürekli bluetooth bağlantısı kopuyor. tekrardan bağlanıyor yada bağlanmıyor. uygulamayı açıp ben bağlıyorum. telefonumu açıp kapattığımda bağlanmıyor. bağlantı ayarlarını sıfırladım yine olmadı. Redmi note 7 ile denedim aynı problem ondada var. Çözümü varmı acaba
Aynı sorun var bende de var arkadaşlar önbelleği temizlediğimde saat ile telefon arasında bağlantı kopuyor. Bu sorunu nasıl çözebiliriz.
Yardımcı olursanız sevinirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

neyse konuya bende dahil olayım hemen samsung galaxy watch varSamsung note 8 ile güzel bir şekilde çalışıyordu hatta iphone 5s le çalıştı tüm fonsiyoları çalışmasa da şimdi Redmi Note 8 pro ile denediğimde;
Bağlanlanması biraz geç sürüyor 3-4 dk aldı uygulama yükledi plungin yükledi vs.
şimdi bağlantı yapıyor bağlanıyor gelen mesajları gösteriyor whatsapp ı ama konum yani hava durumu çalışmıyor ve başka arkadaşın da dediği gibi arka planda çalışan ön belleği temizle dediğimde bağlantı kopuyor
pil ayarlarından kısıtlama yapma diye seçtim samsung galaxy wacht uygulamasını ama hala kesiyor belli bir süre cihaz bekleme konumumda kalınca da kesiyor bağlantıyı acaba bununla alakalı ne yapılabilir
Aynı sorun var bende de var arkadaşlar önbelleği temizlediğimde saat ile telefon arasında bağlantı kopuyor. Bu sorunu nasıl çözebiliriz.

Oyla:

kemalkara93

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kemal
Cihazım
Redmi Note 8 PR
Konular
0
Arkadaşlar uygulamayı sildim yeniden yükledim telefona format attım denedim saate format attım denedim ama atladığım birşey olduğunu düşünüyorum çünkü kablosuz kulaklık da bağladım telefon bekle modunda belli bir süre sonra kulaklıkla bağlantısı kopuyor geri bağlanıyor tam verim alamadım redmi güç tasarruf konusunda çok iyi bir çalışma yapmış valla orada Bluetooth u bulamadım komple izin ver gibi bir seçenek olsa güzel olacak çünkü Bluetooth bağlantısı ön belleği temizleniyor sanırım yine araştırıyorum uğraşıyorum başka aynı sorunu yaşayan arkadaşlar varsa onlarda yaptığı işlemi yazarsa faydalı olur
Bendede aynı sorun var yaptınız gibi yorumlar yapmayalım ki bilgilendirici deneyimleri yazalım
Teşekürler

Oyla:

3mr3yurd4kul

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Emre
Cihazım
Mi 9t
Konular
0
Xiomi mi 9t telefonum var, çok arama yaptım ben dahil Türkiye ve dünyada Xiaomi telefonlar ile Galaxy watch arasında neredeyse herkes bildirim sorunu yaşamış özellikle işletim sistemi android 10 olan telefonlarda.

saati yeni aldım ve sorunsuz kullanıyorum, sorun yaşayanlar aşağıdaki adımları takip etsin.

1- Galaxy wearable+Galaxy watch plugin+Samsung accesory service e tüm izinleri verin, pil sınırlandırmasını kaldırın, otomatik başlatma seçeneğini aktif edin

2- telefon dilini ingilizce yapın ve ayarlardan şu sırayı takip edin; Settings > System App Settings > Security > Boost speed > Lock apps > burada Galaxy Watch Plugin + Samsung Accessory Service.
(xiaomi telefonlarda konum bulamadığı için saatteki hava durumu sistem dilini ingilizce yapınca düzgün çalışıyor)

İşe yaradıysa beğenin öne çıksın

Oyla:

kemalkara93

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kemal
Cihazım
Redmi Note 8 PR
Konular
0
dostum açıklamanı şimdi okudum :) ben kolay yol üzerinden çözüme gittim telefonu babama verdim samsung note 8 e geri geçtim :)

Xiomi mi 9t telefonum var, çok arama yaptım ben dahil Türkiye ve dünyada Xiaomi telefonlar ile Galaxy watch arasında neredeyse herkes bildirim sorunu yaşamış özellikle işletim sistemi android 10 olan telefonlarda.

saati yeni aldım ve sorunsuz kullanıyorum, sorun yaşayanlar aşağıdaki adımları takip etsin.

1- Galaxy wearable+Galaxy watch plugin+Samsung accesory service e tüm izinleri verin, pil sınırlandırmasını kaldırın, otomatik başlatma seçeneğini aktif edin

2- telefon dilini ingilizce yapın ve ayarlardan şu sırayı takip edin; Settings > System App Settings > Security > Boost speed > Lock apps > burada Galaxy Watch Plugin + Samsung Accessory Service.
(xiaomi telefonlarda konum bulamadığı için saatteki hava durumu sistem dilini ingilizce yapınca düzgün çalışıyor)

dostum açıklamanı şimdi okudum :) ben kolay yol üzerinden çözüme gittim telefonu babama verdim samsung note 8 e geri geçtim :)

Oyla:

srmrmr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdurrahman
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
3

Benim sorunu çözmedi ne yazık ki. Saati kardeşime verdim kurtuldum :D Amazfit GTS siparişi vereceğim..

Oyla:
Üst Alt