Yardım Galaxy Watch 46 mm Akıllı Saat ile Redmi Note 8 Pro Uyumu Hk.

onur_toker

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Onur
Cihazım
Xiaomi Red Mi 8
Konular
1
Selam arkadaşlar samsung Galaxy Watch akıllı saati redmi note 8 pro ya bağladığım da saatin "Hava Duru" uygulaması konum bulmuyor ve telefon ile senkron olmuyor. Telefon dilini ingilizce yaptığımda sorun ortadan kalkıyor, fakat yeniden telefon dilini Türkçe yaptığmda bu sefer de güncel hava durumunu vermiyor. bu sorunu nasıl çözerim xiaomi tarafından kime yada hani merciye bildirebilirim. yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

kimyacii2929

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ziya
Cihazım
redmi note 8
Konular
0
merhaba bende redmi note 8 var ben saati hiç eşleştiremedim eşleştirme tamamlanıyor yazıyor ve bir süre sonra bağlantı kopuyor siz eşleştirmeyi nasıl yaptınız acaba

Oyla:

kimyacii2929

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ziya
Cihazım
redmi note 8
Konular
0
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Samsun'dan gelen bu cevapla bağlantıyı yaptım ama wearable programı sürekli koyuyor

Oyla:

gullyfoyle7

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Tahir
Cihazım
Galaxy S8+
Konular
0
son uygulamalardan tüm uygulamaları tek seferde kapatmak için çarpıya basınca saatin bağlantısını kesiyor. bu sorunu yaşayan veya çözebilen oldu mu?

Oyla:

edessar

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
melih
Cihazım
note 8
Konular
0
eşleştirme işlemini bende gerçekleştiremedim samsung galaxy active 2 ve xiaomi note 8 bir türlü eşleşmiyor telefonuda sıfırladım defalarca bahsi geçen programlarıda yükledim izinleride verdim ne yaptıysam çözülmedi bu işten anlayan yardımcı olacak kimseyide bulamadım. tüm telefonlarla hiç uğraşmadan eşleşen cihaz xiaomi ile eşleşmiyor.

Oyla:

ultimateFB

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
2
İllallah ettim xiaomi aldığıma Samsung Note 5 ile sorunsuz çatır çatır çalışan saat xiaomi ile resmen akılsız saat oldu bağlantı sürekli kopuyor son uygulamarı kapatınca bağlantı kesiliyor bıktım bu cihazdan

Oyla:

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
İllallah ettim xiaomi aldığıma Samsung Note 5 ile sorunsuz çatır çatır çalışan saat xiaomi ile resmen akılsız saat oldu bağlantı sürekli kopuyor son uygulamarı kapatınca bağlantı kesiliyor bıktım bu cihazdan
Redmi...

Oyla:

memocaan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 8
Konular
1
MIUI romların pil ömrü uzaması için arka planda çalışan sistem uygulamaları dışındaki programları kapatmasıdan dolayı oluşan durum linkdeki gibi uygulama bilgisi kismindan gerekli ayarları yapıp son uygulamalar kısmında uygulama penceresine basılı tutup uygulamayı kilitleyin hava durumu uygulama ile ilgili bir durum onun için Samsung a geri dönüş yapmak gerekli.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-01-16-02-29-28-973_com.android.systemui.jpg
    Screenshot_2020-01-16-02-29-28-973_com.android.systemui.jpg
    218,3 KB · Görüntüleme: 103
Oyla:

slimfc

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
slimfc
Cihazım
redmi note 8
Konular
0
redmi note 8 eşleştirme ekranında takılı kalan veya hata alanlar telefonun wi-fi sini kapatarak eşleştirmeyi denesinler bende işe yaradı

Oyla:

cagri6717

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
8
Arkadaşlar java durumuyla alakalı herles yazsa samsungun dikkate alacağını düşünüyorum

Oyla:
Üst Alt