Galaxy S4 (GT-I9500) Miui v5-4.4 4.10.17 Başarılı kurulum.

LaCRiMaL

Since MI 4...
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat YÜKSEL
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Sağlık Mem. / 112
Konular
23
Merhaba arkadaşlar, bir haftalık bir uğraşın ardından sonunda tıkır tıkır çalışan bir miui sistemim oldu.
Öncelikle telefonumda başka bir rom vardı, o romu kurmak için Twrp recovery kullanıyordum ama miui romların twrp desteği yok şu an için, kurarken sürekli hata veriyor. Xda sitesinden odin ve CWM Recovery 6.0.48 kurdum, sistemimi yedekledim, "wipe data/factory reset", "wipe cache partition","advanced-wipe cache dalvik" yaptım ve romu kurdum. Kurulum esnasında bir problemim olmadı. Ana ekrana geldiğimde play storedan uygulamaları indiremiyordum ve yükleyemiyordum, forumdaki arkadaşların verdiği bilgilerden sonra "Araçlar - İndirmeler" bölümünde en üstte sağdaki ayarlar düğmesinden indirme limitini sınırsız yapınca indirme sorunum düzeldi. Sonrasında Ekran görüntüsü alamama, mailden, browserdan, online depolamalardan dosya indirememe ve program içi dosya indirme yada güncelleme yapamıyordum. Pisicopat adminimizin verdiği bilgiler doğrultusunda Play Store'dan Foldermount uygulamasını indirdim, "Araçlar - Araçlar" yolundan "İzinler" bölümünden telefona root yetkisini verip uygulamayı çalıştırdım, Program hatalar buldu ve telefonu yeniden başlattı, daha sonra tekrar uygulamayı çalıştırıp manuel reboot edince telefonumda bir sıkıntı kalmadı. şu an için tek bir sıkıntım var o da samsung klavyede üst bölümde çıkan öneriler falan görünmüyor. onu da swiftkey uygulamasını kurarak çözdüm. Umarım telefonuna miui kuracak arkadaşlara yardımcı olur.

Resimler çok fazla olduğu için tek tek paylaşmadım, onun yerine klasörü paylaşıyorum.

Saygılarımla.
Saygılarımla,

MGM Barut

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Premium Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MUHARREM
Cihazım
Mi9T Pro 128gb
Meslek
Emekli
Konular
78
Cvp: Galaxy S4 (GT-I9500) Miui v5-4.4 4.10.17 Başarılı kurulum.

Gerçekten güzel ve yararlı bir çalışma olmuş,paylaşım için teşekkürler.

kozanturk

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Konular
0

Hocam teşekkürler paylasiminiz icin. Peki sizmi Türkçeleştirdiniz yoksa miui de Türkçe desteği varmı. Birde ben kullandığımda i9500da miui v5 4.10.10 da arama geldiğinde karşımdakinin sesi de gelmiyordu benim seste karsiya gitmiyordu. Herhangi bir sıkıntı varmı

LaCRiMaL

Since MI 4...
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat YÜKSEL
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Sağlık Mem. / 112
Konular
23
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

kozanturk pid=12162 dateline=1414769290' Alıntı:
Hocam teşekkürler paylasiminiz icin. Peki sizmi Türkçeleştirdiniz yoksa miui de Türkçe desteği varmı. Birde ben kullandığımda i9500da miui v5 4.10.10 da arama geldiğinde karşımdakinin sesi de gelmiyordu benim seste karsiya gitmiyordu. Herhangi bir sıkıntı varmı
 Ben Türkçeleştirmedim. www.miuiturkiye.net anasayfasındaki romlar bölümünün en altında Çoklu dil Romlar  bölümü var ona tıkladığında en güncel süründen en eskiye doğru sıralanır. Ordan indiridim ve kurdum, içinde Türkçe seçeneği de var. 1 saat önce 4.10.31 sürümüne güncelledim ve ayarlarını falan yapıyorum şu an. genel kullanımda sıkıntı yok. bende bluetooth ve gps çalışmıyor ve miui tarayıcı. bunun dışında bir probleme rastlamadım. büyük ihtimalle telefonunuzun mikrofonu ve hoparlöründe bir sıkıntı olabilir.

pisicopat

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Konular
1

Faydalı bilgiler için çok teşekkür ederim arkadaşım :) Bana admin diye hitap etmişsin ama admin değilim ben :) Tekrardan bilgiler için teşekkür ederim.

recruit

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Konular
0
Ynt: Galaxy S4 (GT-I9500) Miui v5-4.4 4.10.17 Başarılı kurulum.

Anlatım için teşekkürler lakin eski sürümlerdeki büyüteç (basılı tutunca çıkan çember) bu sürümde yok mu?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Üst Alt