- Adım
- Ugur
- Cihazım
- Mi 9se
- Konular
- 35
Yapmayin hocam bende sizinkini bekliyordum onaya dusmesi bekliyordunuz!!Ne kusru hocam beni dertten kurtardınız
Yapmayin hocam bende sizinkini bekliyordum onaya dusmesi bekliyordunuz!!Ne kusru hocam beni dertten kurtardınız
Eski bir konuşma hocam bu , dikkate almayın, designer sitesi ile dertliyim , başkalarının temaları 1 günde onaylanır yada reddedilirken benim tema 15 gündür havada asılı bekliyor. Sebebini anlayamadımYapmayin hocam bende sizinkini bekliyordum onaya dusmesi bekliyordunuz!!
Sebebi cok guzel isler yaptiginiz icin olabilir mi kiskanclik durumlariEski bir konuşma hocam bu , dikkate almayın, designer sitesi ile dertliyim , başkalarının temaları 1 günde onaylanır yada reddedilirken benim tema 15 gündür havada asılı bekliyor. Sebebini anlayamadım
Güzel yorumunuz için teşekkür ederim fakat sanmıyorum hocam ,bugün yine iptal ettim temayı tekrar yükledim eğer çarşambaya kadar markete eklenmez ise mtz olarak vermeyi düşünüyorumSebebi cok guzel isler yaptiginiz icin olabilir mi kiskanclik durumlari
inanin sans eseri gordum ve ilk goruste cok begendim o gunden bu yana takipteyim konulari kontrol ederek ,belkide galatasarayli oldugum icin damarlarim kabarmista olabilir gordugumdeGüzel yorumunuz için teşekkür ederim fakat sanmıyorum hocam ,bugün yine iptal ettim temayı tekrar yükledim eğer çarşambaya kadar markete eklenmez ise mtz olarak vermeyi düşünüyorum
Hocam linkler ölmüş içerik silinmiş diyor yeniden düzenleme şansınız yok muTesekkur ederım hocam kusura bakma bilmiyordum.
Hocam linkler ölü silinmiş içerik yeniden linkleri düzenleme şansınız var miEmui ve Miui temalarından derlendi bazı hatalar var.Umarım beyenirsiniz.Yapımcılarına tesekkur ederim.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Nasıl indire bilirimEmui ve Miui temalarından derlendi bazı hatalar var.Umarım beyenirsiniz.Yapımcılarına tesekkur ederim.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir