- Adım
- Hasan Özkan
- Cihazım
- Xiaomi 13
- Meslek
- Uçak Tek.
- Konular
- 1.261
denemee
Bozdun bozdundenemee
Dostum Temayı 7zip'le açıp düzenledikten sonra tekrar hangi araçla ve nasıl MTZ' ye çeviriyoruz bilgi verirseniz çok teşekkür ederim.Beğendiğinize sevindim arkadaşlar
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun bi deneyeyim.Hocam zip olarak çıkart ne yapacaksınız yapın sonra tektar zip yapın uzantısını mtz yapın tamam ama zip olacak ona dikkat. Kolay gelsin..
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam zip olarak çıkart ne yapacaksınız yapın sonra tektar zip yapın uzantısını mtz yapın tamam ama zip olacak ona dikkat. Kolay gelsin..
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ustadım bi deneme yaptım dediğiniz gibi yaptım ama benimki zip'li MTZ oldu sizinki gibi orjinal MTZ dosyası olmadı
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Beğendiğinize sevindim beğendiğiniz bir tema da Wifi yada sinyal farketmez ayrı temalar da ola bilir güzel birşey varsa yapa biliriz daha güzel olabilir. Renk olayı basit isteğimiz renk yapariz sorun değilEline sağlık hocam.Süper olmuş.Benim gözüme batan bi yeri var.Oda bildirim çubuğunda ki şebeke ve wifi ikonları.İnce çizgili olsa güzel olur.Kaç diş cektiğini tam kestiremiyoruz.Yine mümkünse renkli güzel olur.Başarilarinin dewamini dilerim.