- Adım
- Burak
- Cihazım
- Mi 10T Lite
- Meslek
- Mağaza Müdürü
- Konular
- 24
Bölgeyi hindistan yaptığım halde temayı bulamadım. Link paylaşır mısınız?
Kardes link kopyalama veya paylas secenegi yok. Bölge hindistan yapilinca mutlaka cikiyo.Bölgeyi hindistan yaptığım halde temayı bulamadım. Link paylaşır mısınız?
Custom roma gerek yok endonezya veya hindistan romu yuklersen oluyo. Bendeki endonezya romu. Sende telefon modeline gore hangi ulke miui arama ve mesajlarini kullaniyosa o ulkenin romunu yuklemeni tavsiye ederimBenim yalnızca durum çubuğu ve simgeler değişti. Arama ve mesajlaşma için custom rom gerekiyomuş başka çözüm yok deniliyo forumda
Teşekkür ederim deniycemCustom roma gerek yok endonezya veya hindistan romu yuklersen oluyo. Bendeki endonezya romu. Sende telefon modeline gore hangi ulke miui arama ve mesajlarini kullaniyosa o ulkenin romunu yuklemeni tavsiye ederim
M2101K9AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Peki bl kilidi açmadan mümkün mü bu romu yüklemekCustom roma gerek yok endonezya veya hindistan romu yuklersen oluyo. Bendeki endonezya romu. Sende telefon modeline gore hangi ulke miui arama ve mesajlarini kullaniyosa o ulkenin romunu yuklemeni tavsiye ederim
M2101K9AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim deniycem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Peki bl kilidi açmadan mümkün mü bu romu yüklemek
Bendede öyle sorunun çözüm kaynağını buldun muBölgeyi hindistan yaptığım halde temayı bulamadım. Link paylaşır mısınız?