Çözüldü FRP nasıl geçilir?

myhtpcx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
myhtpcx
Cihazım
redmi
Konular
9
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
miui 11
Telefon Modeli
redmi 4x
Bootloader Kilidi
Açık
miflash ile yeni rom attım eski google hesabımı istiyor hala. şifresini bulamıyorum. Google FRP'yi nasıl atlarım?

Çözüm
Frp çözümü aslında bilgisayarsız da yapabilirsiniz. İlk önce ilk kurulumu internetsiz yapın şifre veya parmak izi ekle bölümü geldiğinde bir ekran kilidi deseni oluşturun ve ileri ileri yapıp hızlıca kurulumu tamamlayın ki frp olduğu için başa saracaktır şimdi ise internete bağlanın ve adım adım ileri gidin Google hesabının yerine yeni oluşturduğunuz deseni girin Frp den geçin gidin Geçmiş olsun

yeni rom yükleyince bu yolu denerken desen girdikten sonra da hesap istedi.
herhalde eski rom yükleyip aşağıdaki işlemi yapmasam bu adımda da takılacaktım :)

ama şu yola hallettim:

1- bulduğum en eski miui sürümünü yükledim.
(MiFlash ile yükleyecekler Fastboot olanını TWRP ile...

eminreis80

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Mi 10t Pro
Meslek
makine mühendisi
Konular
14
yeni rom yükleyince bu yolu denerken desen girdikten sonra da hesap istedi.
herhalde eski rom yükleyip aşağıdaki işlemi yapmasam bu adımda da takılacaktım :)

ama şu yola hallettim:

1- bulduğum en eski miui sürümünü yükledim.
(MiFlash ile yükleyecekler Fastboot olanını TWRP ile yükleyecekeler recovery olanını indirecek.)

2- eski miui sürümü açılınca yeni bir gmail hesabı girdim. google playe gir çık yaptım biraz dolandım. sonra google hesabından çıkış yapmadan miflash ile en son miui sürümünü yükledim.

3- yeni miui ekranında google hesabı sorduğunda bu yeni maili girdim ve sistem açıldı. :)

Hepinize teşekkürler arkadaşlar. sağolun Merdanov eminreis80 SerseristyLe :)
çözüme kavuştuğuna sevindim hocam geçmiş olsun
Eski miui sürümüne geçmekteki mantık sistem açığından dolayı hocam
her yeni android güncellemesinde yenilikler sadece görsel ve performans olarak değil aynı zamanda kendi açıklarını kapatmaya yönelik de oluyor
bu yüzden bypass işlemi genelde eski sürümlerde olumlu sonuç veriyor
tekrardan geçmiş olsun iyi forumlar

Oyla:

seyamkk

Andromeda
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
RN 12 PRO 5G
Meslek
Elektrik teknisyen
Konular
22
Frp çözümü aslında bilgisayarsız da yapabilirsiniz. İlk önce ilk kurulumu internetsiz yapın şifre veya parmak izi ekle bölümü geldiğinde bir ekran kilidi deseni oluşturun ve ileri ileri yapıp hızlıca kurulumu tamamlayın ki frp olduğu için başa saracaktır şimdi ise internete bağlanın ve adım adım ileri gidin Google hesabının yerine yeni oluşturduğunuz deseni girin Frp den geçin gidin Geçmiş olsun
Merhaba hocam sabahtan beri mi6 cihazımda frp kaldırmayı deniyordum sizin sayenizde 1 dk da halletim teşekkürler

Oyla:

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım