FRANSADA SELAMLAR

622ali

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
5.0.1
Cihazım
Redmi note 3
Konular
1
Herkeslere merhabalar.

Nasip olursa inşallah 3 5 gune kadar redmi note 3 pro cihazım elime ulasacak.

Global rom ve miui 7 yuklu şekilde gelecek. Miui 8 in videolarını izledim çok hoşuma gitti. Miui 8 e cihazı yukseltmek isterim fakat biraz tecrube kazanmak zorundayım gibi...

Yaklaşık 1 aydır forumu alt ust ediyorum fakat hala çok uzakta gibiyim konulara anlaşılan cihaz gelmeden de uzak kalmaya devam edecegim. Fırsat bulmusken ilk sorumu buradan sorayim;

Bir acemi olarak stabil ile stabil olmayan rom arasında ne gibi fark vardir?

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Kardeşim Öncelikle Hoşgeldin aramıza note 3 ile ilgili forumda bilgiler ve videolar mevcut.Note 3 Hakkında herşey bu linkten ulaşabilirsin:http://forum.miuiturkiye.net/forum/redmi-note-3.258/

Developer Rom her hafta güncelleme alan, yeni gelişmelerin haftalık olarak yansıtıldığı ve test edildiği dolayısıyla bazı ufak tefek sorunların bulunabildiği roma verilen isim. Bu rom'da root yetkisi açık olarak gelir ve rom üzerinde değişiklikler yapmanıza olanak tanınır. MIUI ve Android kousunda tecrübeli kullanıcıların bu romu kullanmaları tavsiye edilir.

Stable Rom ise haftalık olarak güncelleme almaz. Sabit bir güncelleme aralığı bulunmamaktadır. Bazen ayda bir defa güncelleme gelebilirken bazen bir kaç boyunca güncelleme almaz. Bu romlarda neredeyse hiç sorun yoktur. Sadece stabil olarak çalışan uygulamalar dahil edilmiştir, root erişimi bulunmamaktadır. Genellikle android ve MIUI konusunda tecrübeli olmayan kullanıcılara tavsiye edilir.

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Hoş geldiniz. Hayırlı olsun. Forumun sık sorulan sorular konusuna göz atabilirsiniz.

MI PAD 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt