Basit ayarlar bunlar denedik hepsini . Daha detaylı bilgi verecek olan ?
peki hocam o zaman benim sorunumu çözen yönteme geçeyim öncelikle bunu kendi deneyimime dayanarak söylüyorum ki çok fazla rom işleriyle ilgilenirim ve şunu çok net söyleyebilirim : Kurduğun rom eğer fastboot rom ise o rom arayüzde daha akıcı ama oyunlarda kötü oluyor . Aynı romun twrp versiyonunu kurunca ise sistem daha yavaş oluyor ama oyunlarda akıyor
Şimdi benim mi 9 cihazımda çözemediğim bir oyun problemi vardı sürekli donmalar oluyor veya kasılma çok oluyordu . twrp ile rom kurunca oyunlar güzel ama bu sefer sistem de donmalar daha çok oluyordu . ve 1-2 ay önce bu sorunu çözdüm
yapmanız gereken ilk şey belirlerdiğiniz romun fastboot versiyonunu kurmak sonra aynı romun zip versyonun indirip dosya içindeki boot.img ve dtbo.img dosyalarını almak ondan sonra alınan bu dosyaları minmal adb and fastboot klasörüne atmak sonra telefonu fastboot moduna almak ve sırasıyla
fastboot erase boot
fastboot erase dtbo
fastboot flash boot boot.img
fastboot flash dtbo dtbo.img
fastboot erase cache
komutlarını girmektir ondan sonra hem sistem akıcılığının hem de oyunun tadını çıkarabilirsiniz ama eğer fastboot rom atamam derseniz o kısmı atlayıp aynı adımları yapabilirsiniz
umarım sorununuz çözülür benimki böle çözüldü