Sohbet Fotoğrafları Kurtarılamayacak Şekilde Silmek

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
encase bulamadım da getdata back de mtp desteği yok ? yani telefonu taraması için desteği görünmüyor

yaparım derseniz pc ye bağlı bir telefonum var android 5-6-7-8-9-10-11-12-13 herhangi bir sürümü kurabilirim bu cihaza içindede silinen fotograflarım var istediğiniz gibi kontrol edip işlem yapabilirsiniz teamwiewer id ve şifre verebilrim nasıl yapıldığını halen merak ediyorum olmadı hirens boot cd yi sanalda açabilirim ona da erişiminiz olur

Son düzenleme:

alaratuba

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alara
Cihazım
Redmi
Konular
3
encase bulamadım da getdata back de mtp desteği yok ? yani telefonu taraması için desteği görünmüyor

yaparım derseniz pc ye bağlı bir telefonum var android 5-6-7-8-9-10-11-12-13 herhangi bir sürümü kurabilirim bu cihaza içindede silinen fotograflarım var istediğiniz gibi kontrol edip işlem yapabilirsiniz teamwiewer id ve şifre verebilrim nasıl yapıldığını halen merak ediyorum olmadı hirens boot cd yi sanalda açabilirim ona da erişiminiz olur
Olur teamvieverden bağlanıp gösteririm. Aksam iş çıkışı yazcam eve gidince

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Premium Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
523

Sonucu yazabilir misiniz programla ilgili, kurtarma yapılabiliyor mu? Denediniz mi burhan0660 hocam

Üst Alt