Aynen kardeşim çok güzel şekilde karikatüre çeviriyor. Özelden gönderildi uygulamaBu tür uygulamalar gördüm ama bu kadar kaliteli uygulama görmedim. Bana da özelden atarsanız sevinirim hocam
Bende rica edebilirmiyim..
bende rica ediyorum
Bende linki rica etsem...
Hepinize gönderildi arkadaşlar.Lütfen bende rica edebilir miyim? Teşekkürler.
Bi' dm mesajı da biz alabilirizFotoğraflara karikatür Efekti veren çok güzel bir uygulama var. Full sürüm apk paylaşmak yasak olduğu için örnek yaptığım fotoğrafları buraya bırakıyorum. Dileyene özelden atabilirim.
UYGULAMA: Artisan
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bana da atabilirseniz sevinirimFotoğraflara karikatür Efekti veren çok güzel bir uygulama var. Full sürüm apk paylaşmak yasak olduğu için örnek yaptığım fotoğrafları buraya bırakıyorum. Dileyene özelden atabilirim.
UYGULAMA: Artisan
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.