- Adım
- .....
- Cihazım
- .....
- Konular
- 10
Gelen Android Pie güncellemesi olsun, aylık güvenlik güncellemeleri olsun cihazdan son derece memnundum son gelen Şubat güncellemesi ile birlikte Fotoğraflar uygulamasına girdiğimde fotoğrafları bulması ya çok uzun sürüyor, uygulamaya girdikten sonra (açılıştaki mavi yuvarlak dönüp duruyor) yada olmasına rağmen bulamıyor, Playstore'a gelir isekte bir uygulama indirirken, geçmiş uygulamaları kitaplıktan siler iken veya bir uygulamaya yıldız verip yorum yapar iken Playstore hata verip bildir ve uygulamayı kapat seçeneklerini çıkartıyor karşıma bu durum da Şubat güncellemesini yükledikten sonra oldu. Şubat güncellemesini yüklemeden önce hiçbir sıkıntım yoktu cihaz ile ilgili. Velhasılı kelam bu iki uygulamanında ön belleğini ve diğer verilerini temizledim sıfırladım her iki uygulamada güncellenmeden önceki son fabrika sürümüne döndü bu sefer öyle denediğimde ise bir sorunla karşılaşmıyorum her iki uygulamada belirli bir süre sonrakendini otomatikman güncellediği için sorunsallar gene devam ediyor. Bunuda denedikten sonra son çare verilerimin yedeklerini alarak cihaza Hard Reset atmak oldu ama kurulum yapıp diğer uygulamaları günceller iken gene aynı durumu yaşadım. Çözümünü bulamadım ben yapmam gerekenleri de yaptığımı düşünüyorum. Aynı durumu veya benzeri durumu yaşayan veya bende Şubat güncellemesini yaptım ve sonrasında şu, şu durumlarla karşılaşıyorum bence bu gelen güvenlik güncellemesi birşeyleri düzeltiyorken birşeyleri de götürüyor diyen varsa yorum olarak yazarsa sevinirim, bilgimiz olmuş olur. En azından kendi kendime kuruntu yapıyor olmuş olmam benim cihazla alakalı bir durum olmuş olur. Değerli yorumlarınızı, tavsiyelerinizi bekliyorum dostlar.