Yardım forumun uygulaması ?

mustafadaa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa Ada
Cihazım
Xiaomi mi 5s
Meslek
Antrenör
Konular
9
konu gereksiz olduysa kusura bakmayın araştırdım ya ben bulamadım yada yok acaba forumumuzun bir mobil uygulaması var mı yoksa telefonlarınız da tarayıcıdan mı kullanıyorsunuz

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
konu gereksiz olduysa kusura bakmayın araştırdım ya ben bulamadım yada yok acaba forumumuzun bir mobil uygulaması var mı yoksa telefonlarınız da tarayıcıdan mı kullanıyorsunuz

Mobilde genelde tarayıcı üzerinden giriş yapılıyor hocam ancak tapatalk kullanan arkadaşlarımızı sayısı da oldukça fazla. Bugüne kadar talep olmaması nedeniyle uygulama yapılmamıştı ama talep varsa elbette ki değerlendirilebilir :)

Oyla:

mustafadaa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa Ada
Cihazım
Xiaomi mi 5s
Meslek
Antrenör
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
teşekkürler sağolun bilgilendirme için

Oyla:

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
aslında yapılacaksa eğer forumda bunla ilgili bir duyuru (anket) yapıp diğer kullanıcı arkadaşlarımızın fikrini alıp adım atılmalı diye düşünüyorum.:)

Oyla:

L740

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Bünyamin
Cihazım
Mi5
Konular
0
Mobilde genelde tarayıcı üzerinden giriş yapılıyor hocam ancak tapatalk kullanan arkadaşlarımızı sayısı da oldukça fazla. Bugüne kadar talep olmaması nedeniyle uygulama yapılmamıştı ama talep varsa elbette ki değerlendirilebilir :)
Kesinlikle talep var. Bizler xiaomi kullanıcıları olarak arayüzü seviyoruz ve bizlerin bir arada durduğu bu sitenin google playde yer alması gerekir diye düşünüyorum.

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Ethnic hocam arkadaşların taleplerini müsaitseniz yerine getirme şansımız var mı? Uzu zamandır beraberce çalışıp bir şeyler yapmadık hem bu da fırsat olur :) Beta sürüm olarak bir uygulama yapıp ondan sonra Lopus hocamın da belirttiği gibi diğer kullanıcıların da görüşleri ile uygulamamızı geliştirebiliriz?

Oyla:

Ethnic

yunus
Yönetici
Co-Admin
Geliştirici Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
128
Ethnic hocam arkadaşların taleplerini müsaitseniz yerine getirme şansımız var mı? Uzu zamandır beraberce çalışıp bir şeyler yapmadık hem bu da fırsat olur :) Beta sürüm olarak bir uygulama yapıp ondan sonra Lopus hocamın da belirttiği gibi diğer kullanıcıların da görüşleri ile uygulamamızı geliştirebiliriz?

Hocam şimdi yapacağım uygulama ne kadar kullanışlı olur yada begenilir emin değilim , ben vakit bulursam eğer (daha önce başka bir forum için yapmıştım biraz uğraştırıcı) örnek bir uygulama yapıp sunarım ve begenirlirse eğer gelen talepler doğrultusunda geliştirmeye çalışırım.

Uygulamayı Tasker Ile yapmayı düşünüyorum ve uygulama ancak taskerin sunduğu olanaklarla sınırlı olur, ikinci bir seçenek ise uygulamayı Python ile kivi kullanarak daha profesyonelce yazabilirim fakat kivi webview kütüphanesi çok yetersiz ve bu yazılım diline henüz fazlasıyla hakim değilim.

O yüzden uygulamayı Java'yi bilen bu işin ehli bir kişiye yaptırabilirseniz daha iyi olur ama şimdilik böyle bir seçenek yoksa ben yine elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışırım..:)

Oyla:

Genco77

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tuncay
Cihazım
General mobi
Konular
1
Olsa güzel olur...

Oyla:

L740

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Bünyamin
Cihazım
Mi5
Konular
0
Bizler ancak sizin emeğinize saygı göstererek teşekkür edebiliriz. Çünkü yazılım apayrı bir uzmanlık alanı. Harici yapabileceğimiz birşey varsa bizde payimiza düşeni yaparız.

Oyla:
Üst Alt