Yardım Forumdaki Reklam Sorunu

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
.
Telefon Modeli
.
Bootloader Kilidi
Kapalı
Bu reklam sizde de böyle mi? Utanmasa fullscreen olarak gözükecek. Konulara tıklayamıyorum aşağıya inince.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.252
Oyla:

umutizgi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9T 128GB
Meslek
E-Ticaret Yönetimi
Konular
86
Reklam engelleme dendikçe benim de reklam engelleyenleri engelleme eklentisini aktif etme duygularım kabarıyor.

Ekleyin, biz de girmeyiz bir daha olur biter, alternatif yok sanki Allah Allah, düzgün yerlere koyun reklamları kimse rahatsız olmaz, DH gibi gözümüze gözümüze sokarsanız ziyaretçi ararsınız fenerle.

Oyla:

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.252
Ekleyin, biz de girmeyiz bir daha olur biter, alternatif yok sanki Allah Allah, düzgün yerlere koyun reklamları kimse rahatsız olmaz, DH gibi gözümüze gözümüze sokarsanız ziyaretçi ararsınız fenerle.

Dh'nin 10da 1 kadar reklam yok sitemizde ve kimsenin gözüne reklam sokmuyoruz. Aksine rahatsız etmeyecek yerlere koyuyoruz. Reklamdan rahatsız oluyorum diyen kişiler başka sitelere nasıl giriyor çok merak ediyorum.

Oyla:

umutizgi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9T 128GB
Meslek
E-Ticaret Yönetimi
Konular
86
Dh'nin 10da 1 kadar reklam yok sitemizde ve kimsenin gözüne reklam sokmuyoruz. Aksine rahatsız etmeyecek yerlere koyuyoruz. Reklamdan rahatsız oluyorum diyen kişiler başka sitelere nasıl giriyor çok merak ediyorum.

DH'ye girince zaten reklam engelleyici sayacı fırlıyor tutamıyorum, malum sitelerden daha fazla reklam barındırıyorlar zira... :D Burada reklam fazla demiyorum, reklam engelleyiciyi engellemeye çalışan hareketlere kızıyorum, öyle sitelere giriyorum ne ismini zikrediyorum işim olmuyor yani artık, DH böyle birşey yapsa sinek avlar sinek, yıkarlar orayı, ofis basarlar :D

Oyla:

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.252
Oyla:

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Tarayıcının ön belleğini temizleyip sitede o şekilde dolaşır mısınız?
Hocam Ben modeme dns girdiğim için reklam görmüyorum zaten, konuyu merak edip başka ağdan bağlanınca şaşırdım

Oyla:

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.252
DH'ye girince zaten reklam engelleyici sayacı fırlıyor tutamıyorum, malum sitelerden daha fazla reklam barındırıyorlar zira... :D Burada reklam fazla demiyorum, reklam engelleyiciyi engellemeye çalışan hareketlere kızıyorum, öyle sitelere giriyorum ne ismini zikrediyorum işim olmuyor yani artık, DH böyle birşey yapsa sinek avlar sinek, yıkarlar orayı, ofis basarlar :D

İşte bende bunu diyorum eğer bir rahatsız etmeden raeklam yayını yapıyorsak forum üyelerinin biz bu engeli getirmeden destek olmak adına sitemizi beyaz listeye eklemesi ve gün içinde en azından bir kez tıklması gerekir.

Kusura bakmayın arkadaşlar ama taşıma su ile dönmüyor bu sunucunun değirmeni. Site yavaşlayınca herkes konu açmasını biliyor sunucu yine kanı hızında çalışıyor diye ve ben her seferinde daha iyi bir sunucuya geçiyorum. Şuan lisanslar ve sunucular için ödediğimiz miktarlar bir ailenin geçimini sağlar. Kazandığımız reklam ücretleri eğer sponsorumuz cepport olmasa hiç bir anlam ifade etmez.

Oyla:

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
İşte bende bunu diyorum eğer bir rahatsız etmeden raeklam yayını yapıyorsak forum üyelerinin biz bu engeli getirmeden destek olmak adına sitemizi beyaz listeye eklemesi ve gün içinde en azından bir kez tıklması gerekir.

Kusura bakmayın arkadaşlar ama taşıma su ile dönmüyor bu sunucunun değirmeni. Site yavaşlayınca herkes konu açmasını biliyor sunucu yine kanı hızında çalışıyor diye ve ben her seferinde daha iyi bir sunucuya geçiyorum. Şuan lisanslar ve sunucular için ödediğimiz miktarlar bir ailenin geçimini sağlar. Kazandığımız reklam ücretleri eğer sponsorumuz cepport olmasa hiç bir anlam ifade etmez.
Evet hocam haklısınız, bazı durumlarda reklamlar bile o masraflar için yeterli değil. Konuyu kilitleyebilirsiniz, bu sözden sonra diyecek bir şey yok. clap~~

Oyla:

DenemeYanılma

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yuhun
Cihazım
Uh
Meslek
Serbest
Konular
150
Pc den opera ile girdigimde operanin keni reklam engelleyiciyi kapatip girmemi istiyor?

Oyla:
Üst Alt