- Adım
- ali
- Cihazım
- mi8
- Konular
- 3
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- global kararlı 12.5.8
- Telefon Modeli
- mi pad 5
- Bootloader Kilidi
- Kapalı
Merhaba, sıkıntı Xiaomi telefon ve tabletlerde (benim sıkıntı yaşadığım cihazlar mi10t, mi note 10 lite, mi pad 5) yazılım sürümü ve bölgesi farketmeksizin yaşanan widevine L1den widevine L3e düşme problemi. Bu problem 1 yıldır devam etmekte ve Xiaomi bu sıkıntıyı görmezden gelip global forumlar da dahil olmak üzere hiçbir yanıt vermemesi. Arkadaş günümüzde içerik tüketimi bu kadar artmışken sen daha ufacık bir sertifikayı insanlara 1 yıldır problemsiz veremeyip mağdur edersen nasıl global marka olacaksın? Netflix/Amazon kullanmayan 3. dünya ülkelerinde istediğin kadar satış rekorları kır ancak bu sıkıntıları düzeltmediğin sürece hiçbir zaman büyük bir marka olamayacaksın. Bu arada yaşadığım sıkıntılar için çözüm yolu! gösterecek arkadaşlar zilyon tane denedim en uzun çözüm 12 gün sürdü. O yüzden kesinleşmiş bir çözüm yoksa bildiğiniz lütfen yardımcı olmaya çalışmayın çünkü biz burada çözüm aradıkça yollar bulmaya çalıştıkça asıl düzeltmesi gereken geri zekalılar hiçbir şey yapmıyor. Benim Xiaomi kullanım geçmişimi atabilirim merak eden arkadaşlar için, mi2 den beri onlarca cihazını kullandım kullandırttım insanlara ama artık Allah belanızı versin demekten başka bir şey gelmiyor aklıma. Telefon uygulamasındaki iğrenç google mahkumiyetini, düzelmeyen sensör sıkıntılarını filan yazmıyorum artık. İsterseniz forumdan kovun bu saatten sonra Xiaomi maalesef yazılım konusunda çöpten başka bir şey değil gözümde. Selamlar.