Yardım Foruma giremiyorum

• Konbuyu başlatan Xelim
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 14
  • Görüntüleme 2K

Xelim

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 9t Pro
Konular
12
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 11 xiaomi.eu 9.9.26 beta
Telefon Modeli
Mi 9T Pro
Bootloader Kilidi
Açık
2 Gündür Telefonumdan ve masaüstü bilgisayarımdan bu foruma giremiyorum. Masaüstünde hiçbir şekilde siteye ulaşmazken, telefonumdan girmeye çalıştığımda miuiazerbaycan.com adresine yönlendiriyor. Bugün laptoptan girmeye çalıştığımda sorunsuz şekilde girdim fakat diğer cihazlarda hala girmiyor.

NOT:
Telefonuma MIUI 11 rom attıktan sonra bu sorun oldu tahminimce ama masaüstünde neden girmediğini bilmiyorum. Telefonda 3 farklı tarayıcı, bilgisayarda farklı tarayıcılar + vpn + tüm çerezleri vs silerek her türlü denedim girmiyor.

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Hocam giremediğiniz forumdan yardım talebinde bulunmak giggle~~ Facebook miui turkiye sayfasından yardım isteseydiniz daha hızlı yanıt alırdınız.

Oyla:

Xelim

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 9t Pro
Konular
12
Hocam giremediğiniz forumdan yardım talebinde bulunmak giggle~~ Facebook miui turkiye sayfasından yardım isteseydiniz daha hızlı yanıt alırdınız.

Bir zamanlar youtube'ye erişim yoktu, birisi çıkıp youtubeye nasıl girilir adlı video çekip youtubeye yüklemişti. Bu mesajınızdan sonra tam olarak öyle hissettim :D
Ama dediğim hala sadece laptopta girebiliyorum. İnstagramdan yazdım geri dönüş olmadı. Facebook aklıma gelmedi açıkçası :)

Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Bende bir sorun yok, sürekli olarak mobil edge tarayıcı üzerinden giriyorum. Dün sunucu güncellemesinden sonra tarayıcıyı sıfırladım, facebook üzerinden forum aktif şeklinde bildirim geldi ve sorunsuz girdim. Tarayıcı verilerinizi temizleyin hocam.

Oyla:

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Bir zamanlar youtube'ye erişim yoktu, birisi çıkıp youtubeye nasıl girilir adlı video çekip youtubeye yüklemişti. Bu mesajınızdan sonra tam olarak öyle hissettim :D
Ama dediğim hala sadece laptopta girebiliyorum. İnstagramdan yazdım geri dönüş olmadı. Facebook aklıma gelmedi açıkçası :)
Telefonunuzdaki tarayıcının önbellek ve veri temizleyip tekrar deneyin girecektir

Oyla:

Xelim

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 9t Pro
Konular
12
Evet sorun düzeldi çok teşekkürler. İyi forumlar :)

Oyla:
Üst Alt