- Adım
- ismet
- Cihazım
- mi 8
- Konular
- 38
site hacklendi galiba önce azeri site sonra başka site açılıyordu şimdi ise çok ağır
Hosting'i hangi firmadan alıyorsanız söyleyin de yanlışlıkla bulaşmayayım o firmayaForum geri geldi, inşallah kalıcı olur
Gesendet von meinem Schajomi Mi Max3 mit Tapatalk
Galiba cpanel.Hosting'i hangi firmadan alıyorsanız söyleyin de yanlışlıkla bulaşmayayım o firmaya
Demekki Mi Mix Alpha kullanıyorsunuz, çok enteresanGaliba cpanel.Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI MIX ALPHA cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mi Mix Alpha kullananın forumda ne işi var hocamDemekki Mi Mix Alpha kullanıyorsunuz, çok enteresan
Forum bir Gönül ve zevk işi, cihazla hiç bir alakası yokMi Mix Alpha kullananın forumda ne işi var hocam
Orası öyle hocam yanlış anlaşıldım. Mi Mix Alpha gibi bir cihazın ne gibi bir sorunu olabilir ki kullanıcısı gelip forumda yardım arasınForum bir Gönül ve zevk işi, cihazla hiç bir alakası yok
Bizde zaten imzanıza istinaden size takıldık, ayrıca Mi Mix Alpha kullanan birisini aramızda görmek bizleri çok mutlu eder..Ne mi mix alphası mi 9 se kullanıyorum. Ayrıca malzemeden çalınmış elma 11 pro max kullansam bile bu foruma gelirim.
MI MIX ALPHA cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi