Sohbet forum.miuiturkiye.net'e üye oldum çünkü

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
2016 yılında aldığım telefon fake rom ile gelmişti bende sorunun cevabini googleda aradım ve forumu buldum. Merak ediyorum benim kadar eski olan kaç kişi vardır forumda hala aktif :D

kaiser soze

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
.
Konular
14
Tam bir yıl önce yeni bir telefon ihtiyacı olmuştu. Xiaomi'nin çok hoş cihazları olduğunu duymuş, birkaç modelinin inceleme videolarını izlemiştim. Çoğunluğu bu markadan olmak üzere bir listem vardı. Bir taraftan kıyaslayıp listeyi daraltırken bu foruma rastladım. Epey güçlü bir topluluk olduğunu fark ettim ve neredeyse Xiaomi alacağım kesindi. Hem model tercihi için fikir sormak hem de aldıktan sonra sorunlar hakkında bilgi alıp tecrübelerimi paylaşmak için üye oldum. Çok kısa süre sonra cihazımı aldım.

Forum ortamına daha ilkokula giderken yani en az 15 yıl önce alışmaya başlamıştım. Gerçekten bir amaç doğrultusunda örgütlenmek ve yardımlaşmak için mükemmel bir yol.

Snatcmeyk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
24
3 yıldır Xiaomi marka cihazlar kullanıyorum telefon, bileklik, kulaklık, powerbank vs bu ürünleri nasıl dahi iyi kullanirim diye üye oldum ve 3 yıldır neredeyse hergun düzenli olarak foruma girip hem güncel sorunlara bakip bişeyler öğreniyorum hem insanlara yardımcı olmaya çalışıyorum bu forum çok başka bir forum..

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Miui Türkiye'ye kayıt oldum çünkü kullandığım telefon ile ilgili samimi destek almak ve bilgi paylaşımında bulunmak istedim. Bizzat tecrübe ve deyim sonucu yazılan mesajlar, bir konuya katılımcıların kendi sorunu gibi ilgilenmesi ve vakit harcaması hoşuma gidiyor. Ayrıca buradaki yönetim ekibinin de sıradan bir kullanıcı kimliği ile fırsat buldukları her konuya olabildiğince katılım sağlamaları ayrıca ilgimi çekti. Yönetimin forum içerisinde normal bir kullanıcı olarak aktif olması bir forumun en değerli yanlarından biridir, bu samimiyeti ve ilgiyi gösterir. Nitekim yönetim sadece forumda devriye atan bekçiler değil aynı zamanda forumun normal bir üyesidirler, yada öyle olmaları gerekir.
Zaten kendimde hem web işi içinde olmam forum kültürüne özel bir ilgi duymamıda beraberinde getiriyor ve böyle aktif forumları çok seviyorum. Sosyal medyadan çok böyle forumları tercih ediyorum. Ayrıca resmi olmayan her türlü destek ve fan platformunu çok daha yararlı olduğuna inanıyorum. Umarım samimiyet bozulmaz. Nice uzun güzel yıllara diyelim.

İşin doğrusu ilk önce resmi foruma kayıt olmuştum fakat oradaki hem moderatör hemde kullanıcı kitlesinin bir Xiaomi müşteri hizmetleri çalışanı edası ile her soru ve yardım talebine hazır kopyala yapıştır yararsız cevap vermesi nedeniyle sıkıldım. Ayrıca destek ve bilgi konularından çok xiaomi ürünlerinin tanıtım konularının açılmasıda oldukça samimiyetsiz gelmişti.

Darkblues

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
REDMİ NOTE 4
Konular
2
forum ahlakının yüksek , iletişimin güzel , paylaşımların yeterince büyük , bilginin yeterince doğru olduğu bir kaynağın oluşturduğu bir forum bulmak şu günlerde çok zor.

Üst Alt