Maalesef olmadı twrp de Error diye hata verdi ancak ss aldım şuan bulamıyorum alamadımmı acaba?Cihazınızda root varmı yok ise olmayacaktır. Twrpden flash yaptığınızda yüklenmiyorsa twrp sorunludur başka twrp ile deneyin .
Twrp klasörünün içine bakınMaalesef olmadı twrp de Error diye hata verdi ancak ss aldım şuan bulamıyorum alamadımmı acaba?
Twrp klasörünün içine bakın
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Buldum teşekkürler
Yükleme yapmaya çalıştığınız dosya yanlış. Şimdi farkettim ki twrp olarak paylasilmamis dosya . Rehber - Telefona Açılış Animasyonu (Boot Animation) Yapma Rehberi "Twrp'den Yükleme"Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Buldum teşekkürler
Maalesef şuan bilgisayara geçemem ancak telefondan halledebilirsem iyi olur benzer işlemleri yaptım ancak arşivlemek istediğimde Ottoman hocam 1.resimdeki gibi Compression leveli storage yapmış telefonda böyle yok 2. Resimdekilerden biri olabilir mi acabaYükleme yapmaya çalıştığınız dosya yanlış. Şimdi farkettim ki twrp olarak paylasilmamis dosya . Rehber - Telefona Açılış Animasyonu (Boot Animation) Yapma Rehberi "Twrp'den Yükleme"
Bu konudaki kalıp dosyasını indirin bootanimation.zipi kalıp dosyasının içindeki bootanimation.zip ile değiştirin . Sonra twrpden yükleyin
MT manager ile bootanimationlari değiştirip deneyin hocamMaalesef şuan bilgisayara geçemem ancak telefondan halledebilirsem iyi olur benzer işlemleri yaptım ancak arşivlemek istediğimde Ottoman hocam 1.resimdeki gibi Compression leveli storage yapmış telefonda böyle yok 2. Resimdekilerden biri olabilir mi acaba
Mt manager böyle gözüküyorMT manager ile bootanimationlari değiştirip deneyin hocam
Bu MT manager değil ki MT manger. Çakma uygulamaMt manager böyle gözüküyor
Hata veriyor yine acaba 2. Resimdeki ile alakalı olabilir miBu MT manager değil ki MT manger. Çakma uygulama