Duyuru Forum Check-in Sistemi ve Günlük Seri

Skorpi27

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
298
Siz okuduğunuzu anlamıyorsanız ben ne yapabilirim ki, niye sürekli bir açık sıkıntı arıyor olayım ki, Sayın Admin benim dediğimi anladı ve çözüm bulmaya çalışıyor, bende var olan bir sorunu dile getirdim sadece

2107113SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

seco.can.can27

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SercanSubaşı
Cihazım
17 ULTRA
Konular
23
Siz okuduğunuzu anlamıyorsanız ben ne yapabilirim ki, niye sürekli bir açık sıkıntı arıyor olayım ki, Sayın Admin benim dediğimi anladı ve çözüm bulmaya çalışıyor, bende var olan bir sorunu dile getirdim sadece

2107113SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sizi kırmamak için elinden geleni yapıyor admin aslında bir sorunu yok demek istiyorum da siz sürekli bişeyler yazıp uzatıyorsunuz sistemin bir sorunu yok

Koçara26

Eğitime adanmış bir ömür...
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
56
Aklımda deli sorular... wasntme~~
Her gün listenin üst sıralarında olmanın avantajı nedir? Yani 00.00 da check in yapmak ile gün sonu 23.59 da yapmanın ne gibi farkı var ?
Listeye bakıyorum 50 civarında üye bu işlemi yapıyor kimi eksik kimi fazla... Hasan hocam konu başında 365 + sayısına ulaşan her üyenin premium üyelikle ödüllendirileceğiini yazmış. Öyle de bu süre ne kadar olacak? Bir ay mı, 3 ay mı, 6 ay mı yoksa 1 yıl mı olacak ? Herkesi mi kapsayacak? Üyelikler rütbe esasına göre mi belirlenecek yoksa vara yoğa mesaj yazana mı? Bir torpil söz konusu olmaz inşallah. facepalm~~
Zira bir sene boyunca hergün hiç sektirmeden 00.00 ı hedeflemek bayağı bir sabır ister. Emeğimizin karşılığında kazancımız ne olacak bilelim öyle değil mi? giggle~~
Şeytanın işi yok, durduk yere adamın aklına böyle münasebetsiz düşünceleri sokuveriyor işte. 8=)
Kusur ettiysek affola.

seco.can.can27

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SercanSubaşı
Cihazım
17 ULTRA
Konular
23
Hocam aslında açıklamasını yapmış admin ilk 5 dk içinde yapan üstte olacak diye ama bazı arkadaşlar sadece kendisi erken yaptı sanıp sistemde sorun var diyorlar :)

HiddeNKinG28

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 15
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.394
Aklımda deli sorular... wasntme~~
Her gün listenin üst sıralarında olmanın avantajı nedir? Yani 00.00 da check in yapmak ile gün sonu 23.59 da yapmanın ne gibi farkı var ?
Listeye bakıyorum 50 civarında üye bu işlemi yapıyor kimi eksik kimi fazla... Hasan hocam konu başında 365 + sayısına ulaşan her üyenin premium üyelikle ödüllendirileceğiini yazmış. Öyle de bu süre ne kadar olacak? Bir ay mı, 3 ay mı, 6 ay mı yoksa 1 yıl mı olacak ? Herkesi mi kapsayacak? Üyelikler rütbe esasına göre mi belirlenecek yoksa vara yoğa mesaj yazana mı? Bir torpil söz konusu olmaz inşallah. facepalm~~
Zira bir sene boyunca hergün hiç sektirmeden 00.00 ı hedeflemek bayağı bir sabır ister. Emeğimizin karşılığında kazancımız ne olacak bilelim öyle değil mi? giggle~~
Şeytanın işi yok, durduk yere adamın aklına böyle münasebetsiz düşünceleri sokuveriyor işte. 8=)
Kusur ettiysek affola.

İlk mesajda net şekilde yazmaktadır.

365 Gün + sayıya ulaşan herkese premium seriyi bozmadığı sürece premium üyelik hediye edilecektir.

Torpil yapma cümlesini şaka olarak algılıyorum.

Lucas.Rintaro27

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
25

365 Gün + sayıya ulaşan herkese premium seriyi bozmadığı sürece premium üyelik hediye edilecektir.

Torpil yapma cümlesini şaka olarak algılıyorum.
Çocuklara belki mal mülk bırakamayacağım ama premium hesap bırakabilirim :D

Koçara26

Eğitime adanmış bir ömür...
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
56

Torpil yapma cümlesini şaka olarak algılıyorum
Mesajım ilk cümlesinden son satırına kadar kasıt amacı olmayan, biraz ironi ve biraz da mecaz içeren bir mesajdır hocam. Anladığım kadarıyla daha evvel forum gidişatı ile alakalı endişe ve sıkıntılarımı vurguladığım mesajlarım eleştirel ve negatif olarak algılandığı için bu yazdıklarım da aynı mahiyette zannedildi. Çünkü en küçük eleştirel yaklaşıma bile müsamaha gösterilmiyor.
Neyi nasıl algıladığınıza karışamam, o sizin sorununuz. Lakin 2018 den bu güne kadar üyesi olmakla onur duyduğum ve az çok katkıda bulunduğum miuiturkiye forumunda bu yazdığım galiba son mesaj olacak. Zaten kalmamın ve boşu boşuna yer işgal etmemin benim için bir anlamı kalmamıştı.
Rabbim sizlere ve miuiturkiye forumuna kolaylık versin. Allah'a emanet olun.

HiddeNKinG28

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 15
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.394
Mesajım ilk cümlesinden son satırına kadar kasıt amacı olmayan, biraz ironi ve biraz da mecaz içeren bir mesajdır hocam. Anladığım kadarıyla daha evvel forum gidişatı ile alakalı endişe ve sıkıntılarımı vurguladığım mesajlarım eleştirel ve negatif olarak algılandığı için bu yazdıklarım da aynı mahiyette zannedildi. Çünkü en küçük eleştirel yaklaşıma bile müsamaha gösterilmiyor.
Neyi nasıl algıladığınıza karışamam, o sizin sorununuz. Lakin 2018 den bu güne kadar üyesi olmakla onur duyduğum ve az çok katkıda bulunduğum miuiturkiye forumunda bu yazdığım galiba son mesaj olacak. Zaten kalmamın ve boşu boşuna yer işgal etmemin benim için bir anlamı kalmamıştı.
Rabbim sizlere ve miuiturkiye forumuna kolaylık versin. Allah'a emanet olun.

Hocam sizin yazdığınızda herhangi bir art niyet yoksa benim yazdığımda zaten bir art niyet yok. Soru sormuşsunuz cevap verdim İlk mesajda belirttim 365 gün sonra premium olanlar seriyi bozmadığı sürece premium olmaya devam edecek farklı bir şey yazdığımı düşünmüyorum. Kendinize iyi bakın