- Adım
- Hasan Özkan
- Cihazım
- Xiaomi 15
- Meslek
- Uçak Tek.
- Konular
- 1.394
Forum sitemize yeni bir özellik eklendi arkadaşlar.
Günlük check-in yaparak forumda ne kadar uzun bir seriye ulaşabilirsiniz? Hem etkileşimi arttırmak hemde forumun en müdavinlerini bu sayede görmek için çok güzel bir yenilik olduğunu düşünüyorum.
Şuan bazı fikirler geliştirme aşamasında yenilik oldukça buradan da yazmaya çalışacağım.
Sizde hemen ilk Check-in'i yaparak yerinizi alın.
BİLGİLENDİRME:
Bazı kullanıcı gruplarlarının Aylık seri kalkanı sayısı vardır. Örneğin premium üye için bu 3 gündür. yani 3 gün checkin yapmayı kaçırsanız dahi seriniz bozulmaz.
Diğer gruplar için şöyle
- Premium Üye - 3 Gün
- Elit Üye - 2 Gün
- Deneyimli Üye - Kıdemli Üye - Tecrübeli Üye - Usta Üye - 1 Gün
- Yeni Üye - Acemi Üye - 0 Gün
ALEV KADEMELERİ VE ANLAMLARI
Günlük check-in yaparak forumda ne kadar uzun bir seriye ulaşabilirsiniz? Hem etkileşimi arttırmak hemde forumun en müdavinlerini bu sayede görmek için çok güzel bir yenilik olduğunu düşünüyorum.
Şuan bazı fikirler geliştirme aşamasında yenilik oldukça buradan da yazmaya çalışacağım.
Sizde hemen ilk Check-in'i yaparak yerinizi alın.
BİLGİLENDİRME:
Bazı kullanıcı gruplarlarının Aylık seri kalkanı sayısı vardır. Örneğin premium üye için bu 3 gündür. yani 3 gün checkin yapmayı kaçırsanız dahi seriniz bozulmaz.
Sistemde küçük bir güncelleme yaptım. Artık zamanda önemli aynı puanda olanları en erken kim check in yaparsa onu üstte gösterecek.
00.01 de yapan 00.05te yapandan üste olacaktır.
Diğer gruplar için şöyle
- Premium Üye - 3 Gün
- Elit Üye - 2 Gün
- Deneyimli Üye - Kıdemli Üye - Tecrübeli Üye - Usta Üye - 1 Gün
- Yeni Üye - Acemi Üye - 0 Gün
365 Gün + sayıya ulaşan herkese premium seriyi bozmadığı sürece premium üyelik hediye edilecektir.
ALEV KADEMELERİ VE ANLAMLARI
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Son düzenleme: