Duyuru Forum Check-in Sistemi ve Günlük Seri

grdlsv32

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Gürdal
Cihazım
Note 10 Pro Max
Konular
2
Admin ben dikdatorum dedi saniye geçmedi hemen yandaş üyeleri toplamaya başladı 😀😀 yakında kominizim falan baş gostecek gibi forumda 😀😀
Vayyy sana helal olsun. Biz yanımız yok. Espirisine yazdım. Hatta sizin yaşadığınız sorunun aynısını yaşadığımı da belirttim. Zaten admin ne derse o birilerinin dediği ile iş yaparsa etkileşim düşer. Mantıklı ve tarafsız davranmak zorunda. Benim premium vs. işim olmaz. Hatta admin görmesin reklamları bile görmüyorum ben. Aslında ara ara mesaj yazmak dışında siteye katkım olduğunu da söyleyemem ne yazik ki. Ama sizin sayeniz de bir şeyler öğreniyorum.

baran452431

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
92
Vayyy sana helal olsun. Biz yanımız yok. Espirisine yazdım. Hatta sizin yaşadığınız sorunun aynısını yaşadığımı da belirttim. Zaten admin ne derse o birilerinin dediği ile iş yaparsa etkileşim düşer. Mantıklı ve tarafsız davranmak zorunda. Benim premium vs. işim olmaz. Hatta admin görmesin reklamları bile görmüyorum ben. Aslında ara ara mesaj yazmak dışında siteye katkım olduğunu da söyleyemem ne yazik ki. Ama sizin sayeniz de bir şeyler öğreniyorum.
Hocam şaka yapıyorum estafirullah ne haddime size yandaş demek maksat makara olsun 😀😀🤩🤩
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sakin sakin şaka yapıyorum sistem böyle devam
Padişahım su butonun yerini değiştirelim bari 😀

grdlsv32

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Gürdal
Cihazım
Note 10 Pro Max
Konular
2
Hocam şaka yapıyorum estafirullah ne haddime size yandaş demek maksat makara olsun 😀😀🤩🤩
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Padişahım su butonun yerini değiştirelim bari 😀
Aynen. Gülebilmek için makaralara ihtiyacımız var. Ortam çok gergin. Bunu en iyi bilen kişilerle aynı meslekteyim. Bugün 21 yıl bitti.

Mobilde check-in için buton üstte bir yerlerde olursa bugün Seco can can ve skorpiden önce üst sıralara yerleşebilirim diye düşünüyorum. Lütfen fakirlere (telefonu eski model olan) öncelik tanıyalım. :D

seco.can.can32

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SercanSubaşı
Cihazım
17 ULTRA
Konular
23
Aynen. Gülebilmek için makaralara ihtiyacımız var. Ortam çok gergin. Bunu en iyi bilen kişilerle aynı meslekteyim. Bugün 21 yıl bitti.

Mobilde check-in için buton üstte bir yerlerde olursa bugün Seco can can ve skorpiden önce üst sıralara yerleşebilirim diye düşünüyorum. Lütfen fakirlere (telefonu eski model olan) öncelik tanıyalım. :D
Hocam sizde mi ya valla diğer arkadaşta baya içerlemişti bide siz yapmayın boşlukta basıyoruz işte denk geliyor angel~~

seco.can.can32

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SercanSubaşı
Cihazım
17 ULTRA
Konular
23

Skorpi32

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
298

Söz, bugün sizden önce yapmayacağım, inşallah en üstte siz olursunuz

2107113SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

merlot19

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nurat
Cihazım
Poco f5
Konular
21
Check-in yapmak yerine msj zorunluğu gelirse alakasız iletiler yüzünden site msj çöplüğüne döner kötü olur

grdlsv32

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Gürdal
Cihazım
Note 10 Pro Max
Konular
2
Söz, bugün sizden önce yapmayacağım, inşallah en üstte siz olursunuz

2107113SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bugün hatta şu önümüzdeki 10 gün boyunca mecbur 10 gibi yatmam lazım. Sabahları fırsat olunca gireceğim. Teşekkür ederim. Dediğim gibi sıralamanın önemi yok önemli olan buralarda olabilmek.

Üst Alt