Yardım Formattan sonra sadece sayılardan oluşan şifre sorunu

yavuzhanblgn

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yavuzhan
Cihazım
mi8
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
miui 10 global
Telefon Modeli
mi8
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba kolay gelsin, mi8 kullanıcısıyım telefonu fabrika ayarlarına döndürdüm ve yeniden açtığımda sadece sayılardan oluşan bir şifre istiyor benden. Google ile alakalı olduğunu düşünüyorum fakat sadece sayılardan oluşan bir şifre koymadım ben eminim. Çözümünde yardımcı olabilirseniz çok sevinirim..

pendroz

Kardan Adam
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
250
Merhaba kolay gelsin, mi8 kullanıcısıyım telefonu fabrika ayarlarına döndürdüm ve yeniden açtığımda sadece sayılardan oluşan bir şifre istiyor benden. Google ile alakalı olduğunu düşünüyorum fakat sadece sayılardan oluşan bir şifre koymadım ben eminim. Çözümünde yardımcı olabilirseniz çok sevinirim..

Cihazı kullanırken Parmaz izi veya desen kildini ilk kayıt ederken girilen şifreyi hatırlıyorsanız deneyebilirsiniz.

Oyla:

tariktastan

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık Taştan
Cihazım
Pocophone F1
Meslek
EndüstriMüh. Öğr.
Konular
10
Cihazı kullanırken Parmaz izi veya desen kildini ilk kayıt ederken girilen şifreyi hatırlıyorsanız deneyebilirsiniz.
pendroz hocamızında belirttiği gibi
Cihazınıza Parmak izi , Yüz tanıma gibi herhangi bir kilit tanımlamak için sizden sayılardan oluşan güvenlik amaçlı bir şifre girmenizi istiyor.

Bu şifreyi girmeden Kilit tanımlanamıyor.

Bu şifreyi girerek cihazınızı açabilirsiniz.

Oyla:

yavuzhanblgn

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yavuzhan
Cihazım
mi8
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şifreyi kurtarma veya farklı bir çözüm şansı bırakmaması çok garip. Sadece 'Şifrenizi Onaylayın' yazıyor o kadar.. MIUI Account tan baktım belki girmiş olduğum şifreleri kaydediyordur diye fakat orda da yok. Telefonu açabilmek için tek şansım o şifreyi hatırlamak mı yani..

Oyla:
Üst Alt