Yardım Formattan sonra cihaz indirme yapmıyor

cihanmpower

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
cihan
Cihazım
Mi 10t
Meslek
Babayım
Konular
10
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
11.0.6 mıuı global
Telefon Modeli
mi9se
Bootloader Kilidi
Açık
chrome girmiyor hata veriyor, hertürlü depolama izinleri açık, cihaz güncellemeyi bile indirmiyor lğtfen yardım

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Format işlemini nasıl gerçekleştirdiniz, mevcut romu yeniden yüklemeyi denediniz mi?

Oyla:

note8prosahibi

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Redwood
Meslek
Öğrenci
Konular
58
chrome girmiyor hata veriyor, hertürlü depolama izinleri açık, cihaz güncellemeyi bile indirmiyor lğtfen yardım
Root yüklü mü magisk manager ile hide yaptınız mı bende de %90da kalıyordu hide sekmesinden google playi kaldırdım düzelmişti

Oyla:

cihanmpower

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
cihan
Cihazım
Mi 10t
Meslek
Babayım
Konular
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Format işlemini nasıl gerçekleştirdiniz, mevcut romu yeniden yüklemeyi denediniz mi?
güncelleme romunu indirdim 11.0.9 yaptım google playden yükleme yapıyor artık ama dahilidepolamaya hiçbir şekilde bişey yüklenmiyor, şuan cihaza orjinal rom indiriyorum mi flash üzerinden atıcam ama imei gider mi tek korkum o
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Root yüklü mü magisk manager ile hide yaptınız mı bende de %90da kalıyordu hide sekmesinden google playi kaldırdım düzelmişti
root ve twrp vardı, cihaza güncelleme bile inmiyordu manuel olarak güncelledim flash belleğe atıp yükledim güncellemeyi, dahilidepolamaya hiçbir şekilde bişey yüklenmiyor, şuan cihaza orjinal rom indiriyorum mi flash üzerinden atıcam ama imei gider mi tek korkum o

Oyla:

note8prosahibi

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Redwood
Meslek
Öğrenci
Konular
58
güncelleme romunu indirdim 11.0.9 yaptım google playden yükleme yapıyor artık ama dahilidepolamaya hiçbir şekilde bişey yüklenmiyor, şuan cihaza orjinal rom indiriyorum mi flash üzerinden atıcam ama imei gider mi tek korkum o
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

root ve twrp vardı, cihaza güncelleme bile inmiyordu manuel olarak güncelledim flash belleğe atıp yükledim güncellemeyi, dahilidepolamaya hiçbir şekilde bişey yüklenmiyor, şuan cihaza orjinal rom indiriyorum mi flash üzerinden atıcam ama imei gider mi tek korkum o
Imei Silinmeyen durumlar:

- TWRP üzerinden Magisk yüklü olsun yada olmasın yapılan her türlü işlem (wipe, format data, persist, kernel atma vs...)
- Mi Flash üzerinden Global Rom yükleme.
- TWRP yada Orange Fox üzerinden Global yada Custom farketmez tüm rom yükleme işlemleri.
- Rootlu yada Rootsuz cihazlarda repair işlemi sonrası OTA ile yada Twrp ile yapılan güncellemeler.

Imei SİLİNEN durumlar:

- Cihazda stock recovery varsa, ayarlar kısmından "Fabrika Ayarlarına Dön" seçeneği ile sistem sıfırlama. (Hard Reset) Custom Romlarda (Eu Rom yada Mi Room gibi) bu seçenek Twrp'ye yönlendirerek yapıldığından Imei zarar görmez.
- Mi Flash, Cmd yada Unlock Tool ile yapılan BL Kilidi açma işlemleri.
- TWRP yüklü değilken ses açma ve power butonuyla girilen Xiaomi'nin kendi stock recovery modunda "Wipe Data" seçeneği ile wipe yapılması.

Bunlar aklınızda bulunsun hocam

Oyla:

cihanmpower

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
cihan
Cihazım
Mi 10t
Meslek
Babayım
Konular
10
Imei Silinmeyen durumlar:

- TWRP üzerinden Magisk yüklü olsun yada olmasın yapılan her türlü işlem (wipe, format data, persist, kernel atma vs...)
- Mi Flash üzerinden Global Rom yükleme.
- TWRP yada Orange Fox üzerinden Global yada Custom farketmez tüm rom yükleme işlemleri.
- Rootlu yada Rootsuz cihazlarda repair işlemi sonrası OTA ile yada Twrp ile yapılan güncellemeler.

Imei SİLİNEN durumlar:

- Cihazda stock recovery varsa, ayarlar kısmından "Fabrika Ayarlarına Dön" seçeneği ile sistem sıfırlama. (Hard Reset) Custom Romlarda (Eu Rom yada Mi Room gibi) bu seçenek Twrp'ye yönlendirerek yapıldığından Imei zarar görmez.
- Mi Flash, Cmd yada Unlock Tool ile yapılan BL Kilidi açma işlemleri.
- TWRP yüklü değilken ses açma ve power butonuyla girilen Xiaomi'nin kendi stock recovery modunda "Wipe Data" seçeneği ile wipe yapılması.

Bunlar aklınızda bulunsun hocam
teşekkürler hocam bu benim sorun orjinal romu atınca düzelir mi ya

Oyla:

note8prosahibi

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Redwood
Meslek
Öğrenci
Konular
58
Oyla:

cihanmpower

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
cihan
Cihazım
Mi 10t
Meslek
Babayım
Konular
10
Oyla:

cihanmpower

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
cihan
Cihazım
Mi 10t
Meslek
Babayım
Konular
10
Düzelme ihtimali yüksek hocam
düzelmedi hocam cihaza orjinal recovery yükleyip format atınca düzeldi. İmei yi atan programcıma sordum imei gider mi dedim, ben attıysam hiçbir şekilde gitmez dedi ve gitmedi sorunum düzeldi.

Oyla:
Üst Alt