Soru Format sonrası veri kurtarmak mümkün mü?

bhayzc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baha
Cihazım
Discovery
Konular
2
Herkese Merhaba

Cihazım Mi 8 Lite ve son güncelleme kurulu,herhangi bir yedek yok bu cihazı hard format şeklinde resetlediğimizi farzedelim ve tekrar ediyorum elimizde herhangi bir yedek yok cloud dahil aynı şekilde whatsapp'da tanımlı numarada aktif değil yani format sonrası tekrardan whatsapp uygulamasına aynı numara ile giriş yapılması mümkün değil haliyle whatsapp klasörüde yok format attık ve android 9 sürümü yüklü az buçuk yazılım bilgime görede 9 sürümünden ancak yüzeysel veri kurtarılıyor diye biliyorum. Format atmadan öncesi cihazda root vs. yok aynı şekilde cihaz stock rom konunun özeti... Bu cihazdan whatsapp konuşmaları alınır mı? Herhangi bir yazılım sayesine kurtarmak mümkün mü?

Bahsettiğimiz konuyu profesyonel olarak düşünebiliriz israil mossad yazılımlarıda buna dahil veri kaybı olmadan bu cihazdan veri almak mümkün mü? Resimler gelir onu biliyorum ama kayıtsız olan whatsapp numarası ve silinen whatsapp klasörü var yani cihaz format sonrası whatsappa erişemeyecek çünkü numara aktif değil ayrıca numara yabancı bir numara bunuda hesaba katalım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ek bilgi format sonrası geçen zaman dilimini 30 dakika sayalım yani hafızaya herhangi bir veri yazımı olmadı,sd kart mevcut değil,ek olarak sadece ''WHATSAPP YAZIŞMALARI'' için diyorum.

akalem

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ 9T
Meslek
SEO uzmanı
Konular
17
Herkese Merhaba

Cihazım Mi 8 Lite ve son güncelleme kurulu,herhangi bir yedek yok bu cihazı hard format şeklinde resetlediğimizi farzedelim ve tekrar ediyorum elimizde herhangi bir yedek yok cloud dahil aynı şekilde whatsapp'da tanımlı numarada aktif değil yani format sonrası tekrardan whatsapp uygulamasına aynı numara ile giriş yapılması mümkün değil haliyle whatsapp klasörüde yok format attık ve android 9 sürümü yüklü az buçuk yazılım bilgime görede 9 sürümünden ancak yüzeysel veri kurtarılıyor diye biliyorum. Format atmadan öncesi cihazda root vs. yok aynı şekilde cihaz stock rom konunun özeti... Bu cihazdan whatsapp konuşmaları alınır mı? Herhangi bir yazılım sayesine kurtarmak mümkün mü?

Bahsettiğimiz konuyu profesyonel olarak düşünebiliriz israil mossad yazılımlarıda buna dahil veri kaybı olmadan bu cihazdan veri almak mümkün mü? Resimler gelir onu biliyorum ama kayıtsız olan whatsapp numarası ve silinen whatsapp klasörü var yani cihaz format sonrası whatsappa erişemeyecek çünkü numara aktif değil ayrıca numara yabancı bir numara bunuda hesaba katalım

Öncelikle merhaba, sorunuzun kısa cevabı böyle birşey mümkün değil.

Çünkü WhatsApp 256 bit bir şifreleme ile sifreleniyor ve bu şifreyi yalnızca kullanılan hesap telefon numarası ile kirilabilir. Yani WhatsAppi yapan kişilerde sizin konusmalarinizi telefon ile dogrulamadan okuyamaz. WhatsApp resim veya video gibi icerikler okunabilir ama textler okunamaz.

Aklıma takılan bu kadar gizli olan konuşmaların konusu ne? Mossad ne alaka ?

Oyla:

bhayzc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baha
Cihazım
Discovery
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mossad konumuz değil sadece veri kurtarma konusunda dünyadaki en sistemler mossad'da mevcut hatta ülkemizin siber suçlar ekibi mossad yazılımı kullanmakta bu sebeble mossad dedim diğer bir konu ise kriptolama mevcut text edit yöntemi ile veri kaybı olmaksızın dosya açılabilir yani ters mühendislik ile kırılabilir fakat sorun şu bunu whatsapp izni olmadan okumak mümkün mü? yada dosya whatsapp ile iletişime geçerek kırdırılabilir mi?

Oyla:

akalem

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ 9T
Meslek
SEO uzmanı
Konular
17
Mossad konumuz değil sadece veri kurtarma konusunda dünyadaki en sistemler mossad'da mevcut hatta ülkemizin siber suçlar ekibi mossad yazılımı kullanmakta bu sebeble mossad dedim diğer bir konu ise kriptolama mevcut text edit yöntemi ile veri kaybı olmaksızın dosya açılabilir yani ters mühendislik ile kırılabilir fakat sorun şu bunu whatsapp izni olmadan okumak mümkün mü? yada dosya whatsapp ile iletişime geçerek kırdırılabilir mi?

Hocam ben bu konuyu önceden araştırdım. Bak şimdi sen hiç fidye yazılımını duydun mu? Virüs giren bilgisayarın fişini yada interneti kapatirsan virüs sekron olamıyor ve şifreleme bozuluyor yani internete bağlı olduğu süre boyunca virüs bilgisayarın şifresini degistiyor ve dosyalar sifreleniyor. Yani internet ile bilgisayarın arasına girersen sifreyi virüsü yazanda kiramiyor. WhatsApp ile ilgili bildiğim tek birşey var yazismalariniz WhatsApp çalışanları dahi okuyamaz. Yeter ki hat ile wp tekrar kurulup yemeklere ulasilana kadar

Oyla:

bhayzc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baha
Cihazım
Discovery
Konular
2
Whatsapp kurulup hattın tekrar aktif edilmesi imkansız,hat farklı bir ülkeye ait bahsettiğiniz konu bitcoin şifreleme sistemi ile aynı biliyorum şirketin sahibi dahil olmak üzere kimse şifreyi kıramıyor kırsa bile veri okunmuyor kişinin kendisi ve işlemin birincil ana bağlantı hesabı gerekli buraya kadar tamam fakat format sonrası veriyi diyelimki kurtardılar yani whatsapp klasörünü içindeki şifreli dosyayı whatsapp ile iletişime geçerek açtırmaları mümkün değil sanırım?

Oyla:

akalem

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ 9T
Meslek
SEO uzmanı
Konular
17
Whatsapp kurulup hattın tekrar aktif edilmesi imkansız,hat farklı bir ülkeye ait bahsettiğiniz konu bitcoin şifreleme sistemi ile aynı biliyorum şirketin sahibi dahil olmak üzere kimse şifreyi kıramıyor kırsa bile veri okunmuyor kişinin kendisi ve işlemin birincil ana bağlantı hesabı gerekli buraya kadar tamam fakat format sonrası veriyi diyelimki kurtardılar yani whatsapp klasörünü içindeki şifreli dosyayı whatsapp ile iletişime geçerek açtırmaları mümkün değil sanırım?

Aynen öyle.

Oyla:

bhayzc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baha
Cihazım
Discovery
Konular
2
Oyla:

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Ben açabileceklerini düşünüyorum. Silinen tüm dosyalar çeşitli programlar ile geri getirilebiliyor . Çünkü veriler ramde işlendiği zaman oradan silinmiyor . Ayrıca mossad CIA FBI gibi örgütlerin bu uçtan uca sifrelemeyi çözebilecek yazılımları üretmedigini bilemeyiz . Yapsalar bile halka söylemezler zaten . Ulusal güvenlik içeren durumlarda kullanabilirler ama bunu bilemeyiz

Oyla:
Üst Alt