Çözüldü Format Sonrası Sunucu Sorunu Nedeniyle Etkinleştirilemeyen Mi Hesabı

• Konbuyu başlatan cantara
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 72
  • Görüntüleme 13K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Bilindiği üzere Mi Hesabı bulut senkronizasyonu sayesinde pek çok kolaylığın yanında oldukça ciddi bir güvenlik tedbirine de sahip. Her hangi bir şekilde sıfırlanan telefonlar eski Mi Hesabı şifresi girilmeden ve bu şifre Çin'de bulunan Xiaomi merkezi tarafından onaylanmadan o telefon bir başkası tarafından kullanılamıyor.

Normal şartlarda son derece faydalı olan bu özellik dünden beri pek çok kullanıcımız için ciddi bir sorun haline geldi çünkü Çin'de bulunan ve doğrulama amaçlı kullanılan sunuculara erişilemiyor. Diğer bir deyişle sıfırlanan telefonlarda şifre doğru girilse dahi doğrulama yapılamadığı için telefon kullanılamıyor.

Bu nedenle ikinci bir duyuruya kadar telefonlarınızı sıfırlamamanızı, yeni romlar yüklememenizi ve hatta sonucunda telefonunuzu sıfırlamanızı gerektirebilecek sistemsel değişiklikleri yapmamanızı önemle rica ediyoruz.

GÜNCELLEME : Sorun giderilmiştir, sunucular çalışmaktadır

Son düzenleme:

faruk023

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
faruk
Cihazım
Redmi Note5A
Konular
1
Mi unlock programının verdiği süreyi beklemek zorundasınız malesef,Xiaomi tool ile global roma geçebilirsiniz.

BL kilidi kapalı iken fastboot modda mi flash ile rom atılmıyor hocam.
bu hatayı alıyorum
Error 1038: Stock recovery installation failed: wrong rom data, please choose another rom

Oyla:

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
bu hatayı alıyorum
Error 1038: Stock recovery installation failed: wrong rom data, please choose another rom
Ne yaparken bu hatayı alıyorsunuz hocam kurmaya çalıştığınız rom yanlış diyor.

Oyla:

faruk023

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
faruk
Cihazım
Redmi Note5A
Konular
1
Ne yaparken bu hatayı alıyorsunuz hocam kurmaya çalıştığınız rom yanlış diyor.
şuan ki sürümüm bu MIUI 9.8.1.4 Beta ben v9.1.2 global rom kuruyorum bu hata çıkıyor hatta hangisini kurarsam kurayım aynı hata çıkıyor

Oyla:

TheByALeX

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Redmi Not 4X
Meslek
PLC Mekanik Bakım
Konular
25
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Bilindiği üzere Mi Hesabı bulut senkronizasyonu sayesinde pek çok kolaylığın yanında oldukça ciddi bir güvenlik tedbirine de sahip. Her hangi bir şekilde sıfırlanan telefonlar eski Mi Hesabı şifresi girilmeden ve bu şifre Çin'de bulunan Xiaomi merkezi tarafından onaylanmadan o telefon bir başkası tarafından kullanılamıyor.

Normal şartlarda son derece faydalı olan bu özellik dünden beri pek çok kullanıcımız için ciddi bir sorun haline geldi çünkü Çin'de bulunan ve doğrulama amaçlı kullanılan sunuculara erişilemiyor. Diğer bir deyişle sıfırlanan telefonlarda şifre doğru girilse dahi doğrulama yapılamadığı için telefon kullanılamıyor.

Bu nedenle ikinci bir duyuruya kadar telefonlarınızı sıfırlamamanızı, yeni romlar yüklememenizi ve hatta sonucunda telefonunuzu sıfırlamanızı gerektirebilecek sistemsel değişiklikleri yapmamanızı önemle rica ediyoruz.
Cantara hocam Miuiturkiye forumdaşlarınin attıkları format sayisi dünyada dakika başına doğan çocuk sayısından fazla gibi görünüyor

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Lopus

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
şuan ki sürümüm bu MIUI 9.8.1.4 Beta ben v9.1.2 global rom kuruyorum bu hata çıkıyor hatta hangisini kurarsam kurayım aynı hata çıkıyor
Hangi yöntemle rom kurmaya çalışıyorsunuz.?

Oyla:

Lopus

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
flash tool programı ile kurmaya çalıştım
Bootloader kilidiniz kapalıysa fastboot modda rom atamazsınız hocam bir önceki mesajınızda' bootloader kilidinizin kapalı olduğunu belirtmişsiniz bootloader kilidiniz kapalıysa forumda önemli ipuçları bölümünde Xiaomi tool ile bootlader kilidi kapalıyken rom kurma rehberi mevcut oraya göz atabilirsiniz.

Oyla:

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
Bootloader kilidiniz kapalıysa fastboot modda rom atamazsınız hocam bir önceki mesajınızda' bootloader kilidinizin kapalı olduğunu belirtmişsiniz bootloader kilidiniz kapalıysa forumda önemli ipuçları bölümünde Xiaomi tool ile bootlader kilidi kapalıyken rom kurma rehberi mevcut oraya göz atabilirsiniz.
aynen ben de bunu önerecektim proğramın youtubeda türkçe anlatımı da var

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Cantara hocam Miuiturkiye forumdaşlarınin attıkları format sayisi dünyada dakika başına doğan çocuk sayısından fazla gibi görünüyor

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dün akşam bu sıkıntı oluştuğunda bizim forum kaynıyordu ama global forumda ses yoktu. Galiba haklısınız hocam :D

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt