magiskten flaşladınız mı?Dr.zip magisk yaptım ama bende değişmedi hala tskler
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet göründü orada temalara baktim orada görünmedi ben de şimdi başka bir fontunuzu kullanıyorum severek tsklrmagiskten flaşladınız mı?
Hocam magisk modül olarak yüklediyseniz tema ayarından yazı tipini varsayılan olarak ayarlayın aksi halde görmezEvet göründü orada temalara baktim orada görünmedi ben de şimdi başka bir fontunuzu kullanıyorum severek tsklr
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu fontun Türkçe karakterli halini mağaza bulma ihtimalimiz var mı acaba?
Bekliyorum hocambold ve normal olarak onaya gönderildi.
Font onaylandı. Konu üzerinden devam edebilirsiniz.Bekliyorum hocam
yeni ios font var mı acaba, hocam bunu türkçeye çevirebilir misiniz acaba bazı harfler değişik görünüyor teşekkürler.Font onaylandı. Konu üzerinden devam edebilirsiniz.
Tema - DRAguSans Yazı Tipi Fontu
İstek üzerine Türkçe Karakter ve TL Sembolü Eklenmiş halidir. Regular : -小米主题商店 Bold: -小米主题商店 Magisk Modül : DRAguSans-Magisk.zip Mtz ince= https://f17.market.xiaomi.com/issue/ThemeMarket/0e2fd32e3661a45d2a9265b101aa4e58f7882ad02/DRAguSans-Regular.mtz Mtz...forum.miuiturkiye.net
Bu fonta baktım Türkçe karekterler ve TL sembolü var.yeni ios font var mı acaba, hocam bunu türkçeye çevirebilir misiniz acaba bazı harfler değişik görünüyor teşekkürler.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir