- Adım
- Cpu
- Cihazım
- POCO X6 Pro
- Konular
- 9
Root gerektirmeden sorunsuz bir şekilde sizin temalarınızı nasıl yükleyebiliriz ?Mağazaya Telif hakkı sebebiyle yazı tipleri Xiaomi tarafından artık kabul edilmiyor maalesef. ( Birçok defa yüklememe rağmen red edildi)
Mağazadan indirip yükleyebilirsiniz. Xiaomi min saçma sapan sorunlarından dolayı bir çok temamı hyperos 3 güncelleyemedim. Kısmi olarak güncel.Root gerektirmeden sorunsuz bir şekilde sizin temalarınızı nasıl yükleyebiliriz ?
Xiaomi nin tema tasarımcılarına uyguladığı her temayı red ettiği sürece kaydetmeye mahkum olacak.Hyper os 3 den sonra tema mağazası resmen vasatında altında hocam bu gidişle temelli bitecek
Xiaomi nin tema tasarımcılarına uyguladığı her temayı red ettiği sürece kaydetmeye mahkum olacak.
Daha önce denedim yazı tipi boyutu yüksek olduğu için yüklenmemeşti maalesef.Keşke zamanında standart fonlu ios emojili bir tema yükleseydiniz hocam. Şimdi de kullanıyor olurduk.
Maalesef hocam2 deyken bir sürü tema kullanırdım şimdi bakıyorum cidden çok kötü hocam düz arayüze mahkum olduk 4 te daha kötü olacak gelişeceği yerde geriye doğru gidiyor gerçekten