ezioTD Usta Üye Usta Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Ezio Cihazım Mi 6 Katılım 15 Ağustos 2014 Konular 13 Mesajlar 356 Tepkime puanı 149 Puanları 58 19 Şubat 2016 #1 Arkadaşlar Miui v7 roma .mtz font indirdim ama yükleyemiyorum. Nasıl yapılır acaba?
chatin_62 Süper Üye Onursal Yönetici Premium Üye Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Çetin Cihazım Xiaomi 12TPro Meslek Bilgi Teknolojiler Konum İstanbul Katılım 7 Mayıs 2014 Konular 99 Mesajlar 8.987 Çözümler 1 Tepkime puanı 6.727 Puanları 338 20 Şubat 2016 #11 hakan_k' Alıntı: Temalarda çevrimdışı diye bir kısım yok Genişletmek için tıkla ... Forumu biraz gezerseniz bunun çözümünü bulacaksınız. Sent from my MI PAD using Tapatalk Oyla: Oyla 0 Downvote
hakan_k' Alıntı: Temalarda çevrimdışı diye bir kısım yok Genişletmek için tıkla ... Forumu biraz gezerseniz bunun çözümünü bulacaksınız. Sent from my MI PAD using Tapatalk
ezioTD Usta Üye Usta Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Ezio Cihazım Mi 6 Katılım 15 Ağustos 2014 Konular 13 Mesajlar 356 Tepkime puanı 149 Puanları 58 20 Şubat 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi #12 haqanguven' Alıntı: Temalar onbellıgını sıl, ınternetı kapat ve dene o zaman gorursun Genişletmek için tıkla ... chatin_62' Alıntı: Forumu biraz gezerseniz bunun çözümünü bulacaksınız. Sent from my MI PAD using Tapatalk Genişletmek için tıkla ... Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Oyla: Oyla 0 Downvote
haqanguven' Alıntı: Temalar onbellıgını sıl, ınternetı kapat ve dene o zaman gorursun Genişletmek için tıkla ... chatin_62' Alıntı: Forumu biraz gezerseniz bunun çözümünü bulacaksınız. Sent from my MI PAD using Tapatalk Genişletmek için tıkla ... Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
ezioTD Usta Üye Usta Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Ezio Cihazım Mi 6 Katılım 15 Ağustos 2014 Konular 13 Mesajlar 356 Tepkime puanı 149 Puanları 58 20 Şubat 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi #13 Tamamdır arkadaşlar çok teşekkür ederim oldu Oyla: Oyla 0 Downvote