Tema Font Arşivi (2019)

turkuazzz99

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özkan Özcan
Cihazım
Mİ5S PLUS
Konular
18
Süper paylaşım, eline sağlık syberia rom kullanırken hep barlow ve oswald kullanıyordum, burada çeşit çok şu an xiaomi.eu dayım bu fontları deneyeceğim. Teşekkürler.

A.BayramKorkmaz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Xiaomi
Cihazım
MI 9 Lite
Meslek
Elektrik Teknikeri
Konular
36
Süper paylaşım, eline sağlık syberia rom kullanırken hep barlow ve oswald kullanıyordum, burada çeşit çok şu an xiaomi.eu dayım bu fontları deneyeceğim. Teşekkürler.
Güle güle kullanın hocam
oswald efsanedir

Ozgur19033

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xaomi mi8
Meslek
Barilla-Saha Satış
Konular
10
Yav 3parti yazılım hatası alıyorum tema editör ile yüklememe rağmen, bu hatayı almamak için bu yazı tiplerini yüklendikten sonra çökmemesi için ne yapmak gerekiyor .. lütfen yardım edin sıkıldım bu mi8 den valla ya

kdrngn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
POCOX3NFC 6/128
Meslek
Muhasebe
Konular
19
Yav 3parti yazılım hatası alıyorum tema editör ile yüklememe rağmen, bu hatayı almamak için bu yazı tiplerini yüklendikten sonra çökmemesi için ne yapmak gerekiyor .. lütfen yardım edin sıkıldım bu mi8 den valla ya
Temalara girip arama kısmına ''moby'' yazarsan ve tümünü göre basarsan birsürü font çıkar karşına fakat hepsi türkçe karakter desteklemiyor, deneyerek bakabilirsin. Ayrıca diğer seçenekte ek ayarlardan bölgeyi hindistan seçersen temalar kısmına ayrı olarak yazı tipi ve zil sesi seçeneği eklenir. Oradan yine istediğini seçebilirsin...

Ozgur19033

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xaomi mi8
Meslek
Barilla-Saha Satış
Konular
10
Temalara girip arama kısmına ''moby'' yazarsan ve tümünü göre basarsan birsürü font çıkar karşına fakat hepsi türkçe karakter desteklemiyor, deneyerek bakabilirsin. Ayrıca diğer seçenekte ek ayarlardan bölgeyi hindistan seçersen temalar kısmına ayrı olarak yazı tipi ve zil sesi seçeneği eklenir. Oradan yine istediğini seçebilirsin...
Bu dediklerinizi yaptım fakat hiç bana göre değil yazı tipleri maalesef

Üst Alt