Hocam dediklerini yaptım ancak 3.parti tema desteklenmiyor uyarısı veriyor yazı tiplerini uygula dediğimdeRoota gerek yok hocam
Global romlarda ne yazikki bu uyarıyı veriyor (Hocam dediklerini yaptım ancak 3.parti tema desteklenmiyor uyarısı veriyor yazı tiplerini uygula dediğimde
Güle güle kullanın hocamSüper paylaşım, eline sağlık syberia rom kullanırken hep barlow ve oswald kullanıyordum, burada çeşit çok şu an xiaomi.eu dayım bu fontları deneyeceğim. Teşekkürler.
Temalara girip arama kısmına ''moby'' yazarsan ve tümünü göre basarsan birsürü font çıkar karşına fakat hepsi türkçe karakter desteklemiyor, deneyerek bakabilirsin. Ayrıca diğer seçenekte ek ayarlardan bölgeyi hindistan seçersen temalar kısmına ayrı olarak yazı tipi ve zil sesi seçeneği eklenir. Oradan yine istediğini seçebilirsin...Yav 3parti yazılım hatası alıyorum tema editör ile yüklememe rağmen, bu hatayı almamak için bu yazı tiplerini yüklendikten sonra çökmemesi için ne yapmak gerekiyor .. lütfen yardım edin sıkıldım bu mi8 den valla ya
Bu dediklerinizi yaptım fakat hiç bana göre değil yazı tipleri maalesefTemalara girip arama kısmına ''moby'' yazarsan ve tümünü göre basarsan birsürü font çıkar karşına fakat hepsi türkçe karakter desteklemiyor, deneyerek bakabilirsin. Ayrıca diğer seçenekte ek ayarlardan bölgeyi hindistan seçersen temalar kısmına ayrı olarak yazı tipi ve zil sesi seçeneği eklenir. Oradan yine istediğini seçebilirsin...
Bu konularda hiç bir bilgim yok bundan daha iyi olacaksa çok memnun olurum şahsenEu roma alalım sizleri , başınız ağrımaz