Yardım Foco f2 pro için kayıt nasıl olmalı

PRESTİJ

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Mi mix 2
Konular
9
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global
Telefon Modeli
Poco f2 pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Herkese mrb, arkadaşlar poco f2 pro aldım henüz elime ulaşmadı, aldığım kişi senin bişey yapmana gerek yok 15-20 gün sonra kaydını yaparız dedi doğrumudur acaba size danışmak istedim, değilse ne yapmam lazım, tşkler

TurkerTatar

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Türker
Konular
7
Herkese mrb, arkadaşlar poco f2 pro aldım henüz elime ulaşmadı, aldığım kişi senin bişey yapmana gerek yok 15-20 gün sonra kaydını yaparız dedi doğrumudur acaba size danışmak istedim
Doğrudur aldıktan sonra bootloader kilidi açılması gerekiyor oda 1 yada 2 hafta sürüyor açıldıktan sonra kaydı yapılabilir

Oyla:

PRESTİJ

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Mi mix 2
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Doğrudur aldıktan sonra bootloader kilidi açılması gerekiyor oda 1 yada 2 hafta sürüyor açıldıktan sonra kaydı yapılabilir
Hocam bootloader açıldığında nasıl anlarım, bide bu süre zarfında kullanabiliyormuyum

Oyla:

Darkfire48

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Red Mi Note 9S
Meslek
Mühendis
Konular
3
Hocam bootloader açıldığında nasıl anlarım, bide bu süre zarfında kullanabiliyormuyum
Kullanırsınız hocam sorun çıkarmaz ama kayıt yaparken bootloader kilidini açıcağınız için telefon sıfırlancak

Oyla:

TurkerTatar

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Türker
Konular
7
Bootloader kilidini siz açacağınız için açıldığını anlarsınız :) Forumda nasıl açılacağına dair konu var bulabilirsiniz kullanımda da sıkıntı olmaz istediğin kadar kullanabilirsin

Oyla:
Üst Alt