- Adım
- Emre
- Cihazım
- Xiaomi 13
- Konular
- 427
Paylaşım için teşekkürler Ironsides hocam. Uygulamayı tavsiye ettiğiniz anda yükledim ve bir kaç saat sonra pro versiyonunu da satın aldım. Gerçekten çok başarılı bir uygulama. Hem yapımcının hem de bizlerle bu uygulamayı tanıştıran sizin ellerinize sağlık![]()
Cihazım Samsung Note 8 ve Root lu . Root desteği olduğu için ADB Kurulumunu yapmak gerekiyor mu ? Uygulamayı kurdum ve istemiş olduğu izinlerin hepsini verdim ve uygulama hoşuma gittiği için de marketten satın altım.
Asıl sorum şu ki bu uygulamanın pil performansına etkisi nasıl olur sürekli arka planda çalıştığı için pil tüketimini deneyen yada test eden oldumu.
Teşekkür Ederim.
Bazı eksiklikleri var özellikle alt kısımda ki yerlerin dokunmatik hassasiyetini etkiliyor malesef. Fakat gerçekten güzel uygulama . Uygulamayı satın aldım bundan pişman değilimUzun süredir kullanıyorum pil performası neredeyse sıfır.
Asıl mesele geliştirici uygulamayı terk etmiş. Artık güncelleme almayacak maalesef.
Bazı eksiklikleri var özellikle alt kısımda ki yerlerin dokunmatik hassasiyetini etkiliyor malesef. Fakat gerçekten güzel uygulama . Uygulamayı satın aldım bundan pişman değilim![]()