Kullandığım yazı tipi konusundan bakabilirsiniz. Yalnız tema mağazasında yok. Sadece mtz ve modül olarak kullanılabilir.agit77, ben sizin yaptıklarınizdan bahsettim Türkçe karakter dahil olmak demek istedim. su
An kendi cihazınızdaki yazi tipi
Hepsi ayrı bir güzel, ancak ben daha çok bold olanları tercih ediyorum. Burda da Bitter Bold ilgimi çekti.Maalesef henüz onaylanmadı. Bunun haricinde 30 yazı tipi dahil beklemede.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Onaylandığında bilgilendirme yaparımHepsi ayrı bir güzel, ancak ben daha çok bold olanları tercih ediyorum. Burda da Bitter Bold ilgimi çekti.
Hocam yine rahatsız ediyorum ama, bu yazıda aksanlı a ince oluyor. Gerçi aksanlı harf telefonla nasıl yazılır bilmiyorum, gelen yazılarda ve veb sayfalarındaki ^ lı harfler inceliyor bilginize... TeşekkürlerGüncelleme
Ğğ yazı karekteri düzenlemesi yapıldı. Yazı tipini indirenler ekteki gibi yazı tipi kısmına gelip güncellemesi gerekiyor.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bazı fontlarda karekterlerin tamamı olmaz. Font tasarımcısısı tamamını eklemez maalesef. Bu yazı tipini uzun süre kullanırım derseniz ekleme yaparım.Hocam yine rahatsız ediyorum ama, bu yazıda aksanlı a ince oluyor. Gerçi aksanlı harf telefonla nasıl yazılır bilmiyorum, gelen yazılarda ve veb sayfalarındaki ^ lı harfler inceliyor bilginize... Teşekkürler