Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba telefonum mi 10 lite 5g bl kilidi açık, dün akşam twrp güncelleştirmeleri yaparken yanlış bir işlem yaptım sanırım ve cihaz mi logosunda sürekli reset atıyordu. Miflash ile rom yüklemeye çalışırken flash super error aldım. yüklemeye çalıştığım romun ve Miflash'ın verdiği hatanın ekran görüntülerini paylaşıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
aynısı ben de de olmuştu çok uzun sürüyor şu rom atması sonra mı flaşı kapattım telefon hala fastboot da tabi yeni rom indiriyorum o sıra da telefon bir den kendi kendine açıldı bir de siz böyle yapsanız
muhammed540 hocamın gönderdiği linkten yeni indirdiğim romu flashlıyorum hocam. olumlu ya da olumsuz sonuçlanırsa deneyeceğim komutu. Ayrıca miflashta her zaman clean all seçili. Ona özellikle dikkat ediyorum acele etmeden kontrol ettikten sonra flashlıyorum. Onun haricinde farklı bir şekilde bootloader kilitleniyor mu bilmiyorum.
aynısı ben de de olmuştu çok uzun sürüyor şu rom atması sonra mı flaşı kapattım telefon hala fastboot da tabi yeni rom indiriyorum o sıra da telefon bir den kendi kendine açıldı bir de siz böyle yapsanız
Merhaba arkadaşlar. Forumda neredeyse her konu altına yazdığımız ''64 bit miflash'' ı burada sizlerle paylaşmak istiyorum. Rom yüklemelerinde en sağlıklı sonucu alacağınız MiFlash versiyonu budur. Kurulum ve Kullanım: Buradan indiriniz. Kurulumu oldukça basit, çift tıklayın ve açın...
forum.miuiturkiye.net
Bu mi flash ile deneyin bir de. Romu da direk c klasörüne atın masaüstünde olmasın
Hocam çok teşekkür ederim. Sorun neydi bilmiyorum ama telefon açıldı kurulumunu yapıyorum şu an. Hem yeni rom indirdim hem de çıkartırken winrarda "bozuk dosyaları koru" seçeneğini seçtim. Daha sonrası konuda belirtildiği şekilde aynen yaptım. Sorunum çözüldü. Bu konuda başka sorun yaşayan olursa detaylı bir şekilde izlediğim adımları anlatırım. Herkese çok teşekkür ederim. Zenex hocam size ayrı teşekkür ederim ilginizden ötürü.
Rardan çıkarılırken süper dosyası boyutu çok büyük olduğu için çıkarmıyor hocam aynı sorunu yaşadım rardan super dosyasını çıkarmıyor yöntem SD kartı ntfs olarak biçimlendirip onun içine çıkarıp kurulum yapmak öyle deniyorum hatta şuan kendim