Yardım Flash Super Error

Muslaf

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi 10 lite 5g
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
12.1.3
Telefon Modeli
mi 10 lite 5g
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar merhaba telefonum mi 10 lite 5g bl kilidi açık, dün akşam twrp güncelleştirmeleri yaparken yanlış bir işlem yaptım sanırım ve cihaz mi logosunda sürekli reset atıyordu. Miflash ile rom yüklemeye çalışırken flash super error aldım. yüklemeye çalıştığım romun ve Miflash'ın verdiği hatanın ekran görüntülerini paylaşıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Ekli dosyalar

• miflash.jpg
    miflash.jpg
    135,2 KB · Görüntüleme: 180
  • global.jpg
    global.jpg
    129 KB · Görüntüleme: 168

İsmail berat

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail Berat
Cihazım
Xıaomi mi 9
Konular
88
aynısı ben de de olmuştu çok uzun sürüyor şu rom atması sonra mı flaşı kapattım telefon hala fastboot da tabi yeni rom indiriyorum o sıra da telefon bir den kendi kendine açıldı bir de siz böyle yapsanız

Oyla:

Muslaf

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi 10 lite 5g
Konular
3
Komutu yanlış söylemişim kusura bakmayın. Fastboot getvar unlocked olacaktı :)
muhammed540 hocamın gönderdiği linkten yeni indirdiğim romu flashlıyorum hocam. olumlu ya da olumsuz sonuçlanırsa deneyeceğim komutu. Ayrıca miflashta her zaman clean all seçili. Ona özellikle dikkat ediyorum acele etmeden kontrol ettikten sonra flashlıyorum. Onun haricinde farklı bir şekilde bootloader kilitleniyor mu bilmiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aynısı ben de de olmuştu çok uzun sürüyor şu rom atması sonra mı flaşı kapattım telefon hala fastboot da tabi yeni rom indiriyorum o sıra da telefon bir den kendi kendine açıldı bir de siz böyle yapsanız
Teşekkür ederim hocam, maalesef dün akşamdan beri uğraşıyorum. MiPhone ile flashlanıyor şu an sonucu yazarım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu mi flash ile deneyin bir de. Romu da direk c klasörüne atın masaüstünde olmasın
Hocam çok teşekkür ederim. Sorun neydi bilmiyorum ama telefon açıldı kurulumunu yapıyorum şu an. Hem yeni rom indirdim hem de çıkartırken winrarda "bozuk dosyaları koru" seçeneğini seçtim. Daha sonrası konuda belirtildiği şekilde aynen yaptım. Sorunum çözüldü. Bu konuda başka sorun yaşayan olursa detaylı bir şekilde izlediğim adımları anlatırım. Herkese çok teşekkür ederim. Zenex hocam size ayrı teşekkür ederim ilginizden ötürü.

Son düzenleme:
Oyla:

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
Rardan çıkarılırken süper dosyası boyutu çok büyük olduğu için çıkarmıyor hocam aynı sorunu yaşadım rardan super dosyasını çıkarmıyor yöntem SD kartı ntfs olarak biçimlendirip onun içine çıkarıp kurulum yapmak öyle deniyorum hatta şuan kendim

Oyla:
Üst Alt