Çok zor. Zaten garip bir anakart ona özel kasa falanda lazım diye düşünüyorum. Sahibindende bile ilan yok. Para kazanmayı pek düşünme.nasil saticam peki
nasil saticam peki
aynısı değil hocam marka tip olarak ayni da model farki var ve girisleri daha fazlaAlıcı bulamazsın.
2000dolar falanda değil
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
aynısı değil hocam marka tip olarak ayni da model farki var ve girisleri daha fazla
Sence girişlerinin fazla olması fiyatını 2000dolar yapar mı bunu?aynısı değil hocam marka tip olarak ayni da model farki var ve girisleri daha fazla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yok hocam ondan demiyorum satmam gerek elimde kalmasin 1200 bile etse iyidir 0 urun bu aradaSence girişlerinin fazla olması fiyatını 2000dolar yapar mı bunu?
Adam kendi lenovo pcsinin içini değiştirmiş veya yenisini almış bunuda sana vermiş. Kullanmak için lenovonun slim kasasını alman gerekiyor en başta. Klasik b360 serisi anakart.
Yok hocam.valla hocam almak isteyen veya işine yariyacak bi tanıdığın varsa bana ulaşsın satayim guzel bi fiyata
Gerçekçi olmak gerekirse max 400 eder. Oda çok zor. Dediğim gibi kasa falanda bulmak gerekir. Üst seviye bişey değil elindeki anakart.yok hocam ondan demiyorum satmam gerek elimde kalmasin 1200 bile etse iyidir 0 urun bu arada