Yardım Firmware Siteleri yavaş download yapıyor çözümü varmı

Yasar01

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi 11 lite
Konular
10
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Eu 13.0.4 Stabil
Telefon Modeli
Mi Note 10 (Tucana)
Bootloader Kilidi
Açık
Elim bir adet mi note 10 var (tucana) google dailer ve sms den nefret ettiğim için eu roma geçtim maalesefki imei null a düştü ne kadar repair yapsamda şebeke yok hatası alıyorum neyse konuya geleyim. Piyasada ne kadar firmware sitesi varsa denedim hepsinde indirme 50kb 100 kb 200kb olarak indiriyor internetim 100mbs ancak indirmeler çok yavaş 3 gündür bu sorunu yaşıyorum. Başka yerde de denedim farklı cihaz farklı wifi ile ne fayda çözümü vs. varmı bilen biri benimle paylaşa bilirmi ??

Yasar01

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi 11 lite
Konular
10
Emin olmamak ile beraber sebebi şu olabilir. Xiaomi geçtiğimiz günlerde tek seferlik indirme linkleri üzerinde çalıştığı ile ilgili bir yazı okumuş yada görmüştüm. Yani her indirme linki kullanıcı indirme talebi oluşturduğu anda tek seferlik üretilecek ve belli bir süre sonra timeout olarak link kullanım dışı kalacak.

Bunun sebebide bir çok indirme işleminin önüne geçip sadece gerçek ve ihtiyacı olan kullanıcının rom dosyasını indirmesini sağlamak. Ayrıca bu şekilde bir oluşum bütün indirme işlemleri için xiaomi sitesini kullanmak anlamına gelebilir. Bu da mifrim, xiaomiupdate gibi sitelerin link paylaşımının önüne geçilmesi demektir.

Özgür xiaomi yavaş yavaş hep bana hep bana politikasını daha da sıkılaştırıyor
Hocam dediğiniz gibi böyle bir şey olabilir ama bana kalırsa ücretli yazılımların önünü açmış olur böylelikle programlar kendi bünyesine çeker yazılımları kendi sunucuları üzerinden indirme sağlar. Bana kalırsa saçma her zaman herkesin her yazılma ihtiyaç duyabilir eğer xiaomi bunu karşılayamazsa açıkçası bundan ötürü oneplus a geçmeyi düşüne bilirim yazılım desteği belli bir kısıtlamaya girecek dediğiniz gibi olursa bana kalırsa buda aynı unlock meselesi gibi yazılım isteğinde bulunacağız gibi duruyor hayırlısı bakalım.

Oyla:

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.260
Hocam dediğiniz gibi böyle bir şey olabilir ama bana kalırsa ücretli yazılımların önünü açmış olur böylelikle programlar kendi bünyesine çeker yazılımları kendi sunucuları üzerinden indirme sağlar. Bana kalırsa saçma her zaman herkesin her yazılma ihtiyaç duyabilir eğer xiaomi bunu karşılayamazsa açıkçası bundan ötürü oneplus a geçmeyi düşüne bilirim yazılım desteği belli bir kısıtlamaya girecek dediğiniz gibi olursa bana kalırsa buda aynı unlock meselesi gibi yazılım isteğinde bulunacağız gibi duruyor hayırlısı bakalım.

Hocam o kadar abartmayın sadece linkler kısa süreli olacak yine indirme ve hızlar normal olacak. Eskiden mi firm üzerinden girip indirme yapıyordunuz böyle benim dediğim gibi birşey olursa direk xiaomi sitesindeki download bölümünden indireceksiniz. Çok büyük bir değişiklik değil adamların amacı sunucuya binen yükü azaltmak linklerin her yerde başı boş gezmesini engellemek spam indirmelere engel olmak vb.

Oyla:

Yasar01

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi 11 lite
Konular
10
Hocam o kadar abartmayın sadece linkler kısa süreli olacak yine indirme ve hızlar normal olacak. Eskiden mi firm üzerinden girip indirme yapıyordunuz böyle benim dediğim gibi birşey olursa direk xiaomi sitesindeki download bölümünden indireceksiniz. Çok büyük bir değişiklik değil adamların amacı sunucuya binen yükü azaltmak linklerin her yerde başı boş gezmesini engellemek spam indirmelere engel olmak vb.
Umarım Bir an önce çözüme ulaştırırlar çünkü 1 haftadır yeter bence :)

Oyla:
Üst Alt