Yardım Firmware Siteleri yavaş download yapıyor çözümü varmı

Yasar01

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi 11 lite
Konular
10
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Eu 13.0.4 Stabil
Telefon Modeli
Mi Note 10 (Tucana)
Bootloader Kilidi
Açık
Elim bir adet mi note 10 var (tucana) google dailer ve sms den nefret ettiğim için eu roma geçtim maalesefki imei null a düştü ne kadar repair yapsamda şebeke yok hatası alıyorum neyse konuya geleyim. Piyasada ne kadar firmware sitesi varsa denedim hepsinde indirme 50kb 100 kb 200kb olarak indiriyor internetim 100mbs ancak indirmeler çok yavaş 3 gündür bu sorunu yaşıyorum. Başka yerde de denedim farklı cihaz farklı wifi ile ne fayda çözümü vs. varmı bilen biri benimle paylaşa bilirmi ??

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
IDM benzeri bir program ile deneyin. Son 1 haftadır serverlarında sorun var, bağlantı hızları düşük ondan kaynaklı. Normal indirmede 10 saat veriyor, IDM ile 1.5 saat veriyor. İşinizi görebilir.

Oyla:

birGaripYolcu

Düşündüğün gibi yaşarsın.
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdal
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Mak.Tekn.
Konular
20
indirme siteleri hepsi aynı linki kullanıyor ve bu günlerde bu linkte yavaşlık var. bigota indirme sitesinin hostinginden kaynaklı diye düşünüyorum

Oyla:

Yasar01

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi 11 lite
Konular
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
IDM benzeri bir program ile deneyin. Son 1 haftadır serverlarında sorun var, bağlantı hızları düşük ondan kaynaklı. Normal indirmede 10 saat veriyor, IDM ile 1.5 saat veriyor. İşinizi görebilir.
Hocam doğru olabilir cihaz böyle kaldı normal indirme 24 saat idm ile 6.30 saat indirme 1-2 saniye devam ediyo sonra duruyor 10 15 saniye şaka gibi telefon kaldı böyle neyse şimdiden başlasın sabaha kadar umarım indirme gerçekleşir mıuı dailer kullanmak için endonezya kuruyorum hayırlısı bakalım umarım o stock roma da repair olur :))
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

indirme siteleri hepsi aynı linki kullanıyor ve bu günlerde bu linkte yavaşlık var. bigota indirme sitesinin hostinginden kaynaklı diye düşünüyorum
doğrudur hocam dedim bendemi bir problem var umarım bir an önce düzeltirler çünkü çok kötü bir durum

Oyla:

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
Hocam doğru olabilir cihaz böyle kaldı normal indirme 24 saat idm ile 6.30 saat indirme devam ediyo 1-2 saniye sonra duruyor 10 15 saniye şaka gibi telefon kaldı böyle neyse şimdiden başlasın sabaha kadar umarım iner mıuı dailer kullanmak için endonezya kuruyorum hayırlısı bakalım umarım o stock roma da repair olur :))
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

doğrudur hocam dedim bendemi bir problem var umarım bir an önce düzeltirler çünkü çok kötü bir durum
İptal edip 00.00 dan sonra deneyin, daha hızlı indiğini göreceksiniz.

Oyla:

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
Oyla:

Leventtaka6161

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Levent ermiş
Cihazım
K40 gaming
Meslek
Kurye
Konular
4
Hayır hocam sorun var doğru diyor indirilmiyor

Oyla:

Yasar01

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi 11 lite
Konular
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Vallahi hocam bende 2 saat gösteriyor, sizin net biraz sıkıntılı sanırım
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
hocam burdan sonra 2 - 3 dk bekleyin ilerlemeyeceğini göreceksiniz mecbur bu rezaletin bitmesini bekliycez :/

Oyla:

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.260
Emin olmamak ile beraber sebebi şu olabilir. Xiaomi geçtiğimiz günlerde tek seferlik indirme linkleri üzerinde çalıştığı ile ilgili bir yazı okumuş yada görmüştüm. Yani her indirme linki kullanıcı indirme talebi oluşturduğu anda tek seferlik üretilecek ve belli bir süre sonra timeout olarak link kullanım dışı kalacak.

Bunun sebebide bir çok indirme işleminin önüne geçip sadece gerçek ve ihtiyacı olan kullanıcının rom dosyasını indirmesini sağlamak. Ayrıca bu şekilde bir oluşum bütün indirme işlemleri için xiaomi sitesini kullanmak anlamına gelebilir. Bu da mifrim, xiaomiupdate gibi sitelerin link paylaşımının önüne geçilmesi demektir.

Özgür xiaomi yavaş yavaş hep bana hep bana politikasını daha da sıkılaştırıyor

Oyla:
Üst Alt