- Adım
- .
- Cihazım
- Mi
- Konular
- 15
Denedim miui 11 uyumlu.MIUI 11 kullanan arkadaşlardan cevap bekliyorum o halde
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Denedim miui 11 uyumlu.MIUI 11 kullanan arkadaşlardan cevap bekliyorum o halde
Tamamdır. Hindistan yapınca çıktı sizinki. Dediğiniz gibi MIUI 11 uyumlu çıkmasını bekleyeceğiz teşekkürlerBölgeyi Hindistan seçin hocam
Bende uyum göstermedi o zaman. Sağolun yinedeDenedim miui 11 uyumlu.
Birde bunu deneyin hocam.Bende uyum göstermedi o zaman. Sağolun yinede
Hocam bir de bu temayı denermisinizTema çok güzel görünüyor. Ama MIUI 11 yüklendikten sonra hangi temayı kurarsam kurayım bildirim çubuğu, arama ve mesaj ekranı hiç bir şekilde değişmiyor. Sadece ana ekrandaki simgeler ve kilit ekranı değişiyor. Sebebi ne olabilir? (Not: temiz kurulum yapıldı)
Tema sade ve hoş sevdiğim tarzda teşekkürler. Sadece kilit ekranındaki tarih tam tersi olursa yani 17-12-2019 şeklinde olursa daha iyi olur diyebilirim. Onun dışında gayet güzel.Tema MIUI 10 ve 11 uyumludur. MTZ dosyası ve resmi market linki aşağıda verilmiştir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Tasarım sahibi: @មឺុន.ណាន់??
Temanın Yenilikleri Neler?
- MIUI 11 Uyumu sağlandı.
- Yeni görüş.
- Güzel ikonlar.
- Temiz UI.
- Çarpıcı Sistem Kullanıcı Arayüzü.
- Özelleştirme ve yeni Animasyonlar.
- Ve keşfetmek için çok daha fazlası.
İndirme Linkleri;
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
İyi günlerde kullanmanız dileği ile, Teşekkürler.
Linklerin kırık olması durumunda bildirirseniz düzeltilecektir.
Kilit ekranını düzenledim hocam, ana ekrandaki tarihi de düzenleyip konuyu güncelleyeceğim. Teşekkürler geri bildiriminiz için.Tema sade ve hoş sevdiğim tarzda teşekkürler. Sadece kilit ekranındaki tarih tam tersi olursa yani 17-12-2019 şeklinde olursa daha iyi olur diyebilirim. Onun dışında gayet güzel.
Bildirim Paneli beyazKilit ekranını düzenledim hocam, ana ekrandaki tarihi de düzenleyip konuyu güncelleyeceğim. Teşekkürler geri bildiriminiz için.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam ana ekrandaki tarih formatını bir türlü değiştiremedim. Kilit ekranındaki tarih formatını değiştirdim, konuya güncel tema linklerini yükledim. İyi günlerde kullanmanız dileği ile.Daha önceden tema düzenlememiştim, bunu da çözerim en kısa süre içerisinde inşAllah.
Geliştiricisi uyumlu olduğunu söylemekte.Miui 11 ile uyumlu değil diyor resmi tema mağazasından indirdim.
MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bugün düzenlemeyi deneyeceğim.Bildirim Paneli beyaz
MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi