Yardım Film uygulamaları çalışmıyor

fairtune

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
Mi 8
Konular
1
Disney+ Prime Video Max Dsmart Go Benim Connect hiç birinde video oynatılmıyor hata veriyor. YouTube Instagram Twitter tarayıcı uygulamalarında videolar normal bir şekilde çalışıyor. Stream uygulamalarında çalışmıyor. Uygulamaları silip tekrar yükledim cihazı 2 kere formatladım sonuç alamadım. Cihaza IMEI atılmış bunla alakalı bir durummudur.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Luvyx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Eren
Cihazım
Xiaomi 15
Konular
0
HBO Max benim cihazımda da aynı şekilde açılmıyor, Amazon Prime'ı sorunsuz kullanabiliyorum fakat diğerlerini kullanmadığım için bir şey diyemiyorum.

burak25863

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
burak
Cihazım
note 10 pro
Konular
23
Streaming uygulamalarında video oynatmanın çalışmaması ama sosyal medya ve tarayıcıda sorunsuz olması, sorunun DRM (Dijital Haklar Yönetimi) ve cihaz sertifikasyonuyla ilgili olabileceğini gösteriyor. Özellikle IMEI müdahalesi yapılmış cihazlarda bu tür sorunlar sıkça görülüyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

DRM Info uygulamasını indirerek cihazınızın Widevine seviyesini kontrol edin. L1 değilse, HD içerikler oynatılmaz.

Luvyx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Eren
Cihazım
Xiaomi 15
Konular
0
Streaming uygulamalarında video oynatmanın çalışmaması ama sosyal medya ve tarayıcıda sorunsuz olması, sorunun DRM (Dijital Haklar Yönetimi) ve cihaz sertifikasyonuyla ilgili olabileceğini gösteriyor. Özellikle IMEI müdahalesi yapılmış cihazlarda bu tür sorunlar sıkça görülüyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

DRM Info uygulamasını indirerek cihazınızın Widevine seviyesini kontrol edin. L1 değilse, HD içerikler oynatılmaz.
L1 sertifikası var gözüküyor hocam DRM Info uygulamasında buyrun SS'i, ilginç şekilde Amazon Prime uygulamasından sıkıntısız şekilde izleyebiliyorum ama HBO Max'te hata alıyorum sadece.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Üst Alt