Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Türk filmi olarak " Yılanların öcü" ve "Susuz Yaz" ilk aklımda kalanlardan. Yabancı film olarak o kadar çok ki, saymakla bitiremem. Daha ziyade Western, Polisiye, Fantastik, Bilim Kurgu ve gizemli Gerilim filmlerini tercih ederdim.
Konuyu hortlatici mesaj olarak oyumu Bergen'den yana kullanıyorum. Özellikle Erdal Beşikçioğlu'nun (hepimizin bildiği ismi ile Behzat Ç.) oyunculuğuna hayran kaldım.
Çocukken izlediğim 1994 yapımı Leon: the professional (Türkçe adıyla sevginin gücü.) Baya bi etkisinde kaldığım güzel bir aksiyon filmiydi zaten o gün bu gündür aksiyon filmleriyle çok içli dışlıyım, Aslında bu filme aksiyon filmi demek çokta doğru olmaz ikilinin arasındaki güçlü bağın nasıl sımsıkı ve sağlam olduğuna çok şahit olacaksınız bu filmi elbette birçok kişi izlemiştir ama halen daha izlemeyen varsa mutlaka izlesin derim. Özellikle Natalie portmanın çocukluğunda oynadığı role nasıl yakıştığını görürsünüz ki hepimiz bir film karakterine aşık olmuşuzdur belkide.. bende Natalie portman'a aşıktım hey gidi hey. Şuanda izlediğim ve aklıma bir türlü getiremediğim birçok film var. Yer yer hatırlar isem paylaşacağım onlarıda sizlerde hatırladığınız güzel filmleri yazın lütfen bu konu gerilerde kalmasın çok güzel filmler çıkacağını düşünüyorum.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet şimdi hatırıma geldi, (August Rush) cd sini aldığım gerçekten çok güzel yapımlardan bir tanesi, trailerını paylaşıyorum hemen. Kesinlikle izlemenizi tavsiye ettiğim 2008 yapımı bir film.
"COCO" beni yıllardır etkisi altına almış durumda asdfghjklşi gerçekten çok seviyorum ya. Her izledikten sonra unutmaya çalışıyorum ve yeniden izliyorum. Çok güzel
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
"COCO" beni yıllardır etkisi altına almış durumda asdfghjklşi gerçekten çok seviyorum ya. Her izledikten sonra unutmaya çalışıyorum ve yeniden izliyorum. Çok güzel
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Her ne kadar 25 yaşına gelmiş 97 doğumlu bir genç, fosilleşme yoluna baş koymuş biri olarak izleyeceğim kesinlikle hocam. Ha The Lion King (Aslan Kral) da çok iyidir hatta yenisi yapılmıştı animasyon olarak gerçekten çok iyiydi.