Soru Fibere nasıl geçiş yapabilirim ?

Fire

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Eren
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
38
Şuan da D-Smart net 8mbps adls ve TV tahahuttum var binamıza fiber internet geldi ben yine d smart ile 24mbps fibere geçmek istiyorum devam eden tahahuttum üzerinden geçiş yaparsam bana kurulum ücretleri dışında nakil ücreti gibi bir para çıkarırlar mı ve fiber pakete geçince gelip fiber kurulum yaparlar mı ?

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fire

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Eren
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
38
Binanıza gelen fiber ile ilgili olarak açtığınız 3. konu ve hepsi de yanlış forum başlığı altında... Diğerlerini kapatarak hesabınıza uyarı puanı ekliyorum. Lütfen tekrar etmeyiniz.

Forum kuralları
  • 3.4. Aynı sorun için birden fazla başlık açılmaması ve konunun ilgili bölüme açılması esastır.
Yanlış yere falan konu açmadım ben türk Telekom altına konu açtım neresi yanlış ?

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Yanlış yere falan konu açmadım ben türk Telekom altına konu açtım neresi yanlış ?

Her şeyden önce aynı soru 2 gün içerisinde için 3. defa konu açtığınız için uyarı almıştınız ancak daha önceki konularınızı kontrol ettiğimde aynı nedenden bir uyarınızın daha olduğunu fark ettim. Normal şartlarda doğru alanda dahi olsa kapatılması ve cezai yaptırım uygulanması gerekirken forum yönetimimiz tarafından fazlaca müsamaha gösterilmiş size. Ayrıca açtığınız başlık ISS değil Mobil Operatörler altında.

Diğer yandan üslup ile ilgili de sıkıntınız mevcut. Daha önceki mesajlarınızda da uyarılmışsınız fakat bu konuda da ısrarınız devam ediyor. Maalesef bu durumda forumumuzu kullanmaya devam etmeniz mümkün değil. Almış olduğunuz son uygunsuz dil uyarısı ile hesabınıza erişim kapatılmıştır.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:
Üst Alt