Soru Fibere nasıl geçiş yapabilirim ?

Fire

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Eren
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
38
Şuan da D-Smart net 8mbps adls ve TV tahahuttum var binamıza fiber internet geldi ben yine d smart ile 24mbps fibere geçmek istiyorum devam eden tahahuttum üzerinden geçiş yaparsam bana kurulum ücretleri dışında nakil ücreti gibi bir para çıkarırlar mı ve fiber pakete geçince gelip fiber kurulum yaparlar mı ?

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

emo1616

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
166
bence bunu dsmart ile görüşürseniz daha net ve doğru bilgiyi alabilirsiniz

Oyla:

solanercan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
ercan solan
Cihazım
note 9
Konular
5
Şuan da D-Smart net 8mbps adls ve TV tahahuttum var binamıza fiber internet geldi ben yine d smart ile 24mbps fibere geçmek istiyorum devam eden tahahuttum üzerinden geçiş yaparsam bana kurulum ücretleri dışında nakil ücreti gibi bir para çıkarırlar mı ve fiber pakete geçince gelip fiber kurulum yaparlar mı ?

24 Mps için vdsl olur fibere ne gerek var ki?

Oyla:

savioranqel68

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ugurcan
Cihazım
Mi 9T PRO
Meslek
Sağlık Teknikeri
Konular
42
kardeşim sen beni dinle git türknetten fibere geç 100mbs hız versinler güzelde bir modem al internetin sınırının olmadığını fark et 24mbs hız bile sayılmaz ki özellikle konu dsmart olunca :S

Oyla:

Fire

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Eren
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
38
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
24 Mps için vdsl olur fibere ne gerek var ki?
Fiber alt yapı var VDSL yok olmasın da zaten 5 senelik binaya yeni daha bu sene fiber getirdiler VDSL gelse kabul edemezdim Allah'tan adam akıllı gpon dedikleri daire içine kadar fiber getirmişler de kayıpsız hız alıyorum binada bulunan dağıtıcı 8 çıkışlı kutu da bu valla VDSL getirseler kafayı yerdim eski teknoloji kullanmak istemem yep yeni binada ne kadar hız alırım diye düşünmek istemem şahsen 2020 gibi bir yılda
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Oyla:

Fire

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Eren
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
38
kardeşim sen beni dinle git türknetten fibere geç 100mbs hız versinler güzelde bir modem al internetin sınırının olmadığını fark et 24mbs hız bile sayılmaz ki özellikle konu dsmart olunca :S
Ya hocam tahahuttum var 2021 sonuna kadar keşke olmasa da geçsem çünkü fiber altyapım gpon dedikleri daire içine kadar fiber istesem bu altyapıdan 1000 hız bile alabiliyorum böyle bir altyapı da 24 kullanmak zaten biraz tuhaf olacak ama dayanmak lazım en azından 8 kullanmaktan iyidir tahahuttum bitince de hiç düşünmeden ya millenicom ya da türknete geçeceğim zaten en yeni gpon kutudan koydular bu teknoloji ile 24 almak benimde tuhafıma gidiyor ama dayanacağız bir sene daha sonra belki aylık 500 TL ödeyip durumum baya var şükür 1000 hız alırım kafam rahat olur

Oyla:

savioranqel68

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ugurcan
Cihazım
Mi 9T PRO
Meslek
Sağlık Teknikeri
Konular
42
Hocam senin adına çok sevindim çok şanslısın bu şansı youtube veya twitch de kullanmanı tavsiye ederim mükemmel bir hız bekliyor gelecekte seni şimdiden hayırlı olsun dediğin gibi mantıklı aslında fakat şuna dikkat et ki paket değişikliği yeni bir sözleşme ve yeni taahüt süresi anlamına gelebilir bu konuyu derinlemesine görüşüp kararınızı bu şekilde geliştirin.

Oyla:

Yasiin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yasin
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Konular
16
Türknet üzerinden alt yapını sorgulat gpon görünüyorsa, taahütün büyük bir kısmını karşılıyorlar, belkide fiyata göre tamamını bile karşılarlar.

Oyla:

Fire

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Eren
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
38
Hocam senin adına çok sevindim çok şanslısın bu şansı youtube veya twitch de kullanmanı tavsiye ederim mükemmel bir hız bekliyor gelecekte seni şimdiden hayırlı olsun dediğin gibi mantıklı aslında fakat şuna dikkat et ki paket değişikliği yeni bir sözleşme ve yeni taahüt süresi anlamına gelebilir bu konuyu derinlemesine görüşüp kararınızı bu şekilde geliştirin.
Düşündüm Twitche çok sıcak bakıyorum yayın yapmak daha eğlenceli geliyor bakalım ne olacak

Oyla:

Fire

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Eren
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
38
Türknet üzerinden alt yapını sorgulat gpon görünüyorsa, taahütün büyük bir kısmını karşılıyorlar, belkide fiyata göre tamamını bile karşılarlar.
Türk net dışında her yer fiber gösteriyor türk net sorgulama yapılamadı diyor ve bildiğim kadarıyla zaten bu altyapı dan türk net hizmet veremiyor TT fiber altyapısı olduğu için 100 hız alamam herhalde öyle bişey okumuştum 100 hızı kendi altyapılarinda veriyorlar herhalde

Oyla:
Üst Alt