Yardım Fde al kurulmuyor

ynsemrkn51

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus emre
Cihazım
Redmi k30 poco
Konular
70
Fde al modulu.kurunca telefonum fastboot a atiyir ve yazilimi siliyor ve sifreliyor sifrelledigi icin silinmis gibi oluyo bunu nasil kurariz arkadaslar yardimci olabilirmisiniz telefon redmi k30

ProYasinn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Fde al modulu.kurunca telefonum fastboot a atiyir ve yazilimi siliyor ve sifreliyor sifrelledigi icin silinmis gibi oluyo bunu nasil kurariz arkadaslar yardimci olabilirmisiniz telefon redmi k30
Modül desteği son buldu . Kullanmak istiyorsan ilk olarak cihazında root olması gerekiyor ondan sonra google play storede ücretli ve ücretsiz sürüm halinde iki uygulaması var . Yükleyip kullanabilirsin

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125
Fde al ve bunun gibi modülleri kurmanizi önermem cihaza zarar verdiği açıklandı zaten

ynsemrkn51

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus emre
Cihazım
Redmi k30 poco
Konular
70
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Modül desteği son buldu . Kullanmak istiyorsan ilk olarak cihazında root olması gerekiyor ondan sonra google play storede ücretli ve ücretsiz sürüm halinde iki uygulaması var . Yükleyip kullanabilirsin
Root zaten eu rom kullaniyorum fakat google playde ücretsiz var ucretlisini bulamadim hocan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fde al ve bunun gibi modülleri kurmanizi önermem cihaza zarar verdiği açıklandı zaten
Gpu turbo bost diye bi modül var onuda kuramıyor um kuruyorum fakat magisk de gorunmuyor romu yenilemeden once kurmustu

Heisenberg45

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ferzan
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
4
Bu uygulama çoğu kişi tarafından önerilmiyor. Kurmayın bence.

Üst Alt