Soru Fde.Ai Hakkinda

FairLighty

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alper
Cihazım
Mı 10T Pro
Konular
32
Arkadaslar merhabalar
Fde.ai onceden magisk indir bolumunde gozukuyordu guncelleme vs gelince yapiyordum simdi gozukmuyor acaba bende mi bi sorun var sizde durum nasil

equuleus

Sun Wukong.
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre Can
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
75
Arkadaslar merhabalar
Fde.ai onceden magisk indir bolumunde gozukuyordu guncelleme vs gelince yapiyordum simdi gozukmuyor acaba bende mi bi sorun var sizde durum nasil
FDE.AI,Magisk'den kaldırıldı.

Oyla:

mevcetin

Mevlüt Çetin
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt Çetin
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Art Director
Konular
162
Arkadaslar merhabalar
Kullanmamanızı tavsiye ederim angel~~ Depolama birimini bozan ve kalıcı hasarlar veren bir modüldür kendisi. Bunu geç de olsa anlamış ve kaldırmış olabilirler.

Oyla:

tarakbumba

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Atilla
Cihazım
Mi Note 3
Konular
4
XDA forumdan takip edebildiğim kadarıyla bu modülü kullanan özellikle Redmi k20 olmak üzere bir çok model telefon hard brick olmuş. Bu yüzden magisk deposundan kaldırılmış. Üstelik XDA forum yönetimi de bu modülün kullanılmamasını öneriyorlar.

Oyla:

FairLighty

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alper
Cihazım
Mı 10T Pro
Konular
32
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kullanmamanızı tavsiye ederim angel~~ Depolama birimini bozan ve kalıcı hasarlar veren bir modüldür kendisi. Bunu geç de olsa anlamış ve kaldırmış olabilirler.
Peki ne kullanıcaz hocam

Oyla:

FairLighty

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alper
Cihazım
Mı 10T Pro
Konular
32
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
XDA forumdan takip edebildiğim kadarıyla bu modülü kullanan özellikle Redmi k20 olmak üzere bir çok model telefon hard brick olmuş. Bu yüzden magisk deposundan kaldırılmış. Üstelik XDA forum yönetimi de bu modülün kullanılmamasını öneriyorlar.
Ne kullanabiliriz hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hiç gerek yok çok ayar yapmak istiyorsanız FK Kernel Manager ile ayar yapabilirsiniz güvenli şekilde.
Oto ayar yapsin istiyorum hocam ya

Oyla:

equuleus

Sun Wukong.
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre Can
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
75
Ben zamanında Netflix ve YouTube için Kernel Auditor ile 7 çekirdeği kapatıyordum diğer tek çekirdeğide 1.2 Ghz'a çekiyordum.Telefon kasım kasım kasılıyordu ama videoları filmleri sorunsuz oynatıyordu ve şarj inanılmaz gidiyordu.Tabi ki eski telefonum olduğu için yapıyordum,yeni telefonunuzda önermem demiyeyim ama pek güvenli olmayabilir.Ben yaklaşık bir hafta bu şekilde kullandım sıkıntı olmadı hiç,telefon hala çalışıyor maşallah :)İlk önce tüm çekirdekleri 1.2Ghz'a çektim ama telefon alev topu oldu.Sonra 7 çekirdeğin de fişini çektim :) ısınma geçti ama performansı tahmin ediyorsunuzdur.Sadece Video için yapılabilir çünkü YouTube'u ve Netflix'i o kadar geç açıyor ki bazen otomatik yanıt vermiyor diyor ve iki görev üst üste biniyor,binince de tek çekirdeğin nevri dönüyor,kaldıramıyor ve sistem kilitleniyor, hiçbir tepki vermiyor.Çözumu basit Kernel Auditor'dan ayarları çekince yeniden başlatınca ayarları uygulama diyorsunuz ve çökünce res atıyorsunuz.

Oyla:

Enes Genç

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Poco F1
Konular
11
FDE ai illa kurmak istersen link atarım başka modül olarak nfs injector var xda dan konu kapandı magiskten neden kaldırıldığını bilmiyorum ama uygulaması hala gp de

Ben zamanında Netflix ve YouTube için Kernel Auditor ile 7 çekirdeği kapatıyordum diğer tek çekirdeğide 1.2 Ghz'a çekiyordum.Telefon kasım kasım kasılıyordu ama videoları filmleri sorunsuz oynatıyordu ve şarj inanılmaz gidiyordu.Tabi ki eski telefonum olduğu için yapıyordum,yeni telefonunuzda önermem demiyeyim ama pek güvenli olmayabilir.Ben yaklaşık bir hafta bu şekilde kullandım sıkıntı olmadı hiç,telefon hala çalışıyor maşallah :)İlk önce tüm çekirdekleri 1.2Ghz'a çektim ama telefon alev topu oldu.Sonra 7 çekirdeğin de fişini çektim :) ısınma geçti ama performansı tahmin ediyorsunuzdur.Sadece Video için yapılabilir çünkü YouTube'u ve Netflix'i o kadar geç açıyor ki bazen otomatik yanıt vermiyor diyor ve iki görev üst üste biniyor,binince de tek çekirdeğin nevri dönüyor,kaldıramıyor ve sistem kilitleniyor, hiçbir tepki vermiyor.Çözumu basit Kernel Auditor'dan ayarları çekince yeniden başlatınca ayarları uygulama diyorsunuz ve çökünce res atıyorsunuz.
Yeni telefonlarda 8 çekirdek dip frekansta çalışınca biraz arayüz kasıyor ama uygulamalrda pek sorun olmuyor ama 1080 60 ytb videoda sorun oluyordu
Pocoda 1 çekirdek 8 çekirdekten daha çok şarkj götürdü

FDE.AI,Magisk'den kaldırıldı.
Sebepi nedir ben konusuna ara sıra bakıyorum görmedim

Oyla:
Üst Alt