Sohbet Fazladan salla kazan taktiği

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Tıklamanız gereken simgelere kadar yazmıştım oysaki :(

Sanmıyorum hocam aynı anda işleyeceğini fakat onun da bir açığı var diye görmüştüm çalışan mantıklı bir açık bulursam eklerim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
varmış hocam olmaz ise kendim de video çekerim
Yarın deneyeceğim sağol hocam

Adem3542

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Adem
Cihazım
Mİ8
Konular
0
Hocam ciddi cidri misal 1 gb geldi 1 ekrandan 4 tane açtğn için 4 gbmi geliyor çok enteresan bir açık akşam bi denicem

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Denemeyin arkadaşlar.bu uygulama resmen internet canavarı.indirdiğimiz uygulamalar zaten 500 mb a yakın götürüyor,kurulumda da birkaç gb gidiyor. Ekran resimlerimde zaten kaç dk da kaç mb gitmiş görünüyor.belki birkaç ekran açmak için birkaç gb internetimiz gidecek ne için???belki salla kazan dan sadece bip yada işe yaramaz bişey gelecek.konuyu açan arkadaş bu uygulamanın ve bu işlemlerin ne kadar internet yediğini de yazarsa sevinirim.bütğn bunlar bana internet tuzağı gibi geldi açıkçası ve çok uyuz oldum. Kalan kullanımlarımı ayrıntılı görüntüleyebilirsem kaç mb-gb internet gittiğini paylaşacağım.buarada bende bi pencere açıldı.seçeneklerde de 4.4.2 yok 5.1.1 var.ikinci pencere durduruldu hatası verdi birkaç kez daha denedim hep durduruldu hatası aldım. Olan benim mobil internete oldu. Konuyu açan arkadaş internete ihtiyacım var deseydin ben sana yüklerdim.ayıp valla ya.harbiden uyuz oldum akıl alır gibi değil resimlerde de görüldüğü üzere hiçbişey yapmadığım halde (sadece pc ye mobil internet açıp adımları uyguladım)15 dk da nerdeyse 2.5 gb internetim gitmiş.bide daha öncesi var ve onun kaydını alamadım

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2018-12-21-15-53-28-441_com.android.mms.png
    Screenshot_2018-12-21-15-53-28-441_com.android.mms.png
    59 KB · Görüntüleme: 45
  • Screenshot_2018-12-21-15-53-40-499_com.android.mms.jpg
    Screenshot_2018-12-21-15-53-40-499_com.android.mms.jpg
    63 KB · Görüntüleme: 33
Son düzenleme:

tgy

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bulut
Cihazım
Redmi 5
Konular
46
Denemeyin arkadaşlar.bu uygulama resmen internet canavarı.indirdiğimiz uygulamalar zaten 500 mb a yakın götürüyor,kurulumda da birkaç gb gidiyor. Ekran resimlerimde zaten kaç dk da kaç mb gitmiş görünüyor.belki birkaç ekran açmak için birkaç gb internetimiz gidecek ne için???belki salla kazan dan sadece bip yada işe yaramaz bişey gelecek.konuyu açan arkadaş bu uygulamanın ve bu işlemlerin ne kadar internet yediğini de yazarsa sevinirim.bütğn bunlar bana internet tuzağı gibi geldi açıkçası ve çok uyuz oldum. Kalan kullanımlarımı ayrıntılı görüntüleyebilirsem kaç mb-gb internet gittiğini paylaşacağım.buarada bende bi pencere açıldı.seçeneklerde de 4.4.2 yok 5.1.1 var.ikinci pencere durduruldu hatası verdi birkaç kez daha denedim hep durduruldu hatası aldım. Olan benim mobil internete oldu. Konuyu açan arkadaş internete ihtiyacım var deseydin ben sana yüklerdim.ayıp valla ya.harbiden uyuz oldum akıl alır gibi değil resimlerde de görüldüğü üzere hiçbişey yapmadığım halde (sadece pc ye mobil internet açıp adımları uyguladım)15 dk da nerdeyse 2.5 gb internetim gitmiş.bide daha öncesi var ve onun kaydını alamadım

Arkadaş bu pc den yapılan bişi kota gitmesi ne alaka mobilden nasıl intnetin gidiyor senin ayrıca. Ve arkadaş silah zoru ile yapın demiyor

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Arkadaş bu pc den yapılan bişi kota gitmesi ne alaka mobilden nasıl intnetin gidiyor senin ayrıca. Ve arkadaş silah zoru ile yapın demiyor
Evde wifi bağlantısı olmadığı için pc ye mobil hotspot açtım çünkü yükleme yaparken bağlantı istedi.silah zoru olması gerekmiyor,madem çok internet götüren bişey,bu büyük ayrıntı belirtilmeli.sonuçta insanlar dakika ve internet için sallıyor genelde

bakivrd44

Offline bir Xiaomici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
32
Hocam belki pc güncelleme felan yapmıştır otomatik olarak bendede wifi yok bazen google a girmek için bağlıyorum bi bakıyorum 1 gb gitmiş az sonra bende kurulum yapacağım dosyalar haricinde ne kadar internet gittiğini yazarım

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tgy

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bulut
Cihazım
Redmi 5
Konular
46
Evde wifi bağlantısı olmadığı için pc ye mobil hotspot açtım çünkü yükleme yaparken bağlantı istedi.silah zoru olması gerekmiyor,madem çok internet götüren bişey,bu büyük ayrıntı belirtilmeli.sonuçta insanlar dakika ve internet için sallıyor genelde
Kimse bu detayı belirtmez pc üzerinden yapılan birşey evinde internet olmayan kalmadı galiba yada sınırlı İnternet ona istinaden yazmamış tır

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Hocam belki pc güncelleme felan yapmıştır otomatik olarak bendede wifi yok bazen google a girmek için bağlıyorum bi bakıyorum 1 gb gitmiş az sonra bende kurulum yapacağım dosyalar haricinde ne kadar internet gittiğini yazarım

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam çok iyimser bakıyorsun olaya.neden mobil hotspot u pc ye verip bu adımları denemiyoruz?pc yi çoktan kapattım ve telden hiçbişey yapmamama rağmen internet yine düşmüş.heralde geç güncelleniyor ki sabahtan beri eğitimdeydim sadece face instagram girdim onlar da o kadar internet yemez

Kimse bu detayı belirtmez pc üzerinden yapılan birşey evinde internet olmayan kalmadı galiba yada sınırlı İnternet ona istinaden yazmamış tır
Hocam sen konuyu açan arkadaşın avukatı mısın???sen bişeylerinin havadan yere gitmesine aldırış etmiyor olabilirsin saygı duyuyorum ama ben parayı sokakta toplamıyorum.elbette birkaç gün öncesine kadar evde internetimiz vardı modem kırılana kadar.bugün pc ye interneti telden verdim.eğer bu adımlar bol bol internet götürüyorsa ki götürüyor,bu belirtilmeli

Ekli dosyalar

• Screenshot_2018-12-21-16-11-13-039_com.miui.home.png
    Screenshot_2018-12-21-16-11-13-039_com.miui.home.png
    648,7 KB · Görüntüleme: 30
Üst Alt