Yardım Faturaya para yansitilmasi

ozturk75

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
öztürk
Cihazım
Mi 9T pro
Konular
17
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Xiaomi eu beta
Telefon Modeli
Mi9 t pro
Bootloader Kilidi
Açık
Merhabalar arkadaşlar çok fazla rom değiştiren birisiyim bu ayki faturama 24 TL para yansımış aşağı yukarı her ay yansıyor bu kadar para cihazı bul kapalı ona rağmen bu yurtdışı mesajlara giden parayı durduramadim İngiltere'ye mesaj diyor Telekom nasıl başa çıkabilirim bu işle yardım edin bu arada sim etkinleştirme hizmeti devredışı olarak yapmişim

equuleus

Sun Wukong.
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre Can
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
75
Eğer Turkcell'seniz akıllı fatura kullanın, hiçbir şekilde paket ve vergi hariç para kesilmez.
edit: şimdi baktım bana 1 yıllık hediye gelmiş sözleşmeyle.Normalde ayda 9TL görünüyor.

Oyla:

trsword52

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ONUR
Cihazım
note 8 pro
Konular
32
Arkadaşlar benim telefonun yetkilendirme geri almasında bunlar var nedir bilgisi olan var mı?
-msa
-miuiDaemon

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

serdocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
RN 12 Pro
Meslek
Reklam Op. Uzmanı
Konular
35
Arkadaşlar benim telefonun yetkilendirme geri almasında bunlar var nedir bilgisi olan var mı?
-msa
-miuiDaemon

Emin olmamakla beraber reklamlar ile alakalı diye biliyorum. kapatırsanız reklamları engelliyor olması lazım.

Oyla:

Ömür Kaya

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömür
Cihazım
POCO F2 PRO
Konular
7
Bu konuda Turkcell bir numara ya, faturalı hattında otomaştk olarak yurt dışı numaralara SMS gönderimi kapalı durumda .

Oyla:

ozturk75

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
öztürk
Cihazım
Mi 9T pro
Konular
17
Rom değişikliği yapıldığında siz o izinleri ayarlayana kadar 1 mesaj atmış olacak sistem. Çözümü aslında çok basit sim sokmenize falan gerek yok. Verdiğim dosyayı romdan sonra flashlayın yeterli.
Teşekkürler

Oyla:

Kikass

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Arif
Cihazım
Xiaomi mi 8
Konular
11
Rom değişikliği yapıldığında siz o izinleri ayarlayana kadar 1 mesaj atmış olacak sistem. Çözümü aslında çok basit sim sokmenize falan gerek yok. Verdiğim dosyayı romdan sonra flashlayın yeterli.
Hocam dosyayi flashladim.Mobil çekim yerinde sürekli 4.5 g yazıyor .İnternet kapali ama sanki internet açık gibi .İnternet paketim olmadığı için test edemiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mobil veri kullanılmıyor sadece ağ türü (4.5g,3g..)gözüküyor .Veri alıp gönderme işlemi sadece Mobil veri açıldığında etkin oluyor.Sorun yok yani :)

Oyla:

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Hocam dosyayi flashladim.Mobil çekim yerinde sürekli 4.5 g yazıyor .İnternet kapali ama sanki internet açık gibi .İnternet paketim olmadığı için test edemiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mobil veri kullanılmıyor sadece ağ türü (4.5g,3g..)gözüküyor .Veri alıp gönderme işlemi sadece Mobil veri açıldığında etkin oluyor.Sorun yok yani :)
Bu dosyanın onunla hiçbir alakası yok hocam. Sistem uygulamalarından xiaomi sim etkinleştirme hizmeti, yani xiaomiye mesaj atan uygulamayı direk sistemden siliyor. Baska hiçbir şeye etki etmiyor. Hatta port romlarda gezdiğim için mi hesabını bile açıyorum, cihazımı bula da etkisi yok. Sadece mesaj atan uygulamayı siliyor.

Benim sildiklerim baya kabarık :)

Son düzenleme:
Oyla:

ozturk75

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
öztürk
Cihazım
Mi 9T pro
Konular
17
Hocam sim yetkisini aldıktan sonra mesaj gönderemiyorum ana onunla mi alakalı anlayamadim

Oyla:
Üst Alt