Sohbet Fatura gelmedi !

hoho

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
hoho
Cihazım
android
Konular
11
Arkadaşlar Hepsiburada.com dan mi note 3 aldım fakat fatura yoktu bunun bana bu zararı olurmu?

Hepsiburada alışveriş sitesinden satış yapmak için gönderilen ürünün bir şirket bünyesinde faturalandırılması zorunludur.

Firma Hepsiburada'ya faturayı ibraz edicektir. Siz mailinize bir kopyasınıda isteyebilirsiniz. Endişe etmeniz gereken bir durum söz konusu değil içiniz rahat olsun :)

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
45
Hiç bir Servis derken sanırım Xiaomi cihazlara bakan servisleri kast ediyorsunuz?
Ben geçenlerde büyük oğlumun Huawei P9 Lite cihazını Mecidiyeköydeki Smart Fix servise götürdüm, ekranda ölü piksel olması nedeniyle, ne fatura, ne kimlik ne başka bir şey sormadılar...IMEI numarasından zaten garantisi olup olmadığına baktılar, servis kağıdına benin adımı soyadımı yazdılar, 1 saate yakın sürer onarımı/ekran değişimi dediler, buyurun çayımızı, kahvemizi için dediler ve 1 saat 15 dakka sonra cihazın ekranı yenilenmiş şekilde, tek bir kuruş almaksızın, bana cihazı teslim ettiler....

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Eksik yada amacını aşan bilgilendirme yaptığım için kusura kalmayın hocam. Mevzuumuz Xiaomi olduğu için isim zikretmemistim. Fakat dediğiniz üzre Xiaomi gibi ithalatçı firmaların cihazlarında servis hizmeti almak için fatura ibraz etmeniz gerekir.
Yoksa daha önce kullandığım Samsung ve eşimin kullandığı mate10 lite için sadece MEI kaydı olması yetiyordu.

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39
Hakan52
Sipariş aşaması ile sipariş sonrası aşamalarında verdiğiniz e-posta adresine bilgilendirme gelmiştir.
Tedarikçi firmanın e-posta adresine fatura eksikliğini bildirebilir veya varsa telefon numarasını arayarak talebinizi iletebilirsiniz.
Firma bu isteğinize kayıtsız kalmayacaktır.
Çünkü, en küçük eleştiri durumu onların web sayfasındaki güvenlik durumu yüzdesini olumsuz yönde etkileyecektir.

Koçara

Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
45

Koçara

Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
45
Ka
Eksik yada amacını aşan bilgilendirme yaptığım için kusura kalmayın hocam. Mevzuumuz Xiaomi olduğu için isim zikretmemistim. Fakat dediğiniz üzre Xiaomi gibi ithalatçı firmaların cihazlarında servis hizmeti almak için fatura ibraz etmeniz gerekir.
Yoksa daha önce kullandığım Samsung ve eşimin kullandığı mate10 lite için sadece MEI kaydı olması yetiyordu.
Kaldi ki Huawei firması son iki senedir yapmış olduğu atılımlarla hem cihaz satışında hem de servis ağı hizmetiyle iPhone' u yakalamış durumda.

Üst Alt