Yardım Fatsboot rom atma yardm edin lutfen

BlacKBl00D

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
BlacKBlooD
Cihazım
Xiaomi mi 9 se
Meslek
İT Developer
Konular
24
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global
Telefon Modeli
Mi 9se
Bootloader Kilidi
Açık
arkadaslar fastboot ram atiyorum telefona ve burdan yardm aldim tgz dosyasi indirdim felan fastboot rom indirdim ama beni resimdeki doldu ama yanda yazi var o endiseli yapti ve hala yukleniyor saniye gidiyor 2200 de bu nie hala yuklenmedi yardm lutfen ve orda ilerleyen yesil cok cabuk gitde ce sona dogru yavaslati gec gitti

Ekli dosyalar

• 38C9D140-0D16-4CD2-A9D9-DA74EF20F4BD.jpeg
    38C9D140-0D16-4CD2-A9D9-DA74EF20F4BD.jpeg
    3,4 MB · Görüntüleme: 23

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Uyumsuz cihaz ve rom hatası almışsınız. Doğru rom dosyasını yüklediğinize eminseniz rom dosyası içerisinde yer alan flash_all.bat isimli dosyayı açın. Üstteki iki satırda yer alan getvar kod satırlarını siliğ kaydedin ve tekrar romu yüklemeyi deneyin.

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Eğer rom dosyası uyumsuz veya hatalı ise bu işlem sonucunda cihazınız EDL moda düşebilir ve tekrar açılmayabilir. Risk sizin :)

Oyla:

Eren KS

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
XM 12 -- CUPID
Meslek
Gemi İnşaat
Konular
12
arkadaslar fastboot ram atiyorum telefona ve burdan yardm aldim tgz dosyasi indirdim felan fastboot rom indirdim ama beni resimdeki doldu ama yanda yazi var o endiseli yapti ve hala yukleniyor saniye gidiyor 2200 de bu nie hala yuklenmedi yardm lutfen ve orda ilerleyen yesil cok cabuk gitde ce sona dogru yavaslati gec gitti
Uyumsuz cihaz hatası var cihazınız 9se miydi
Bu arada yeşil ibarenin bir önemi yok

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Uyumsuz cihaz ve rom hatası almışsınız. Doğru rom dosyasını yüklediğinize eminseniz rom dosyası içerisinde yer alan flash_all.bat isimli dosyayı açın. Üstteki iki satırda yer alan getvar kod satırlarını siliğ kaydedin ve tekrar romu yüklemeyi deneyin.

Eğer rom dosyası uyumsuz veya hatalı ise bu işlem sonucunda cihazınız EDL moda düşebilir ve tekrar açılmayabilir. Risk sizin :)
lütfen bu şekilde bilgi vermeyin. o satır adı üstünde güvenlik için var. Doğru dosya doğru cihazda bu hatayı alma ihtimali yok..

BlacKBl00D Rom dosyasını direk c sürücüsüne çıkar klasör içinde klasör olmasın..

Oyla:

BlacKBl00D

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
BlacKBlooD
Cihazım
Xiaomi mi 9 se
Meslek
İT Developer
Konular
24
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Hocam sagolun artik yaptim herseyi twrp filan yukleyemiyorum nedense hata veriyor o neden olur

Oyla:
Üst Alt