Yardım FasttBoot ekranı

HakanAdar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Redmi S2
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global Beta v9.6.0.0
Telefon Modeli
Redmi S2
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Telefonum Xiomi Redmi S2 telefonum bir anda kapandı ve fastboot ekranı geldı ama bu ekrandan çıkamıyorum forumları vs araşıtırdım ama olmuyor ses tuşu kombinnasyonu vs denedım olmadı hep fastboot ekranı gelıyor ama ses açma power basınca boot menüsü gibi biryer geliyor ordada reboot bölümü vs var ordakileride denedim ama olmuyor ne yapmam gerekiyor ?

HakanAdar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Redmi S2
Konular
1
Cihazınızın unlock ise mi flash ile stock romu kurun eğer unlock değil ise mi assistan ile stock romu kurun ama recovery rom indirerek
bunları nasıl yapıcam unlock yapmaya çalıştım ama program telefonumu görmedi telefonum FastBoot ekranında kalıyor power tuşuna basıyorum yine geliyor ondan dolayı recovery nasıl yapıcam ve eğer telefonun şarjını full bitirirsem sorun çözülürmü çünkü bu hata benım telefonumun şarjı bittiğinde gelmişti ve ek olarakta telefonumu neredeyse 1 aydır günceleyemiyorum internet problemlerim olduğu için bu sorunu kendim çözebilirmiyim yada en yakın telefon bayisine gidip yaptırayımı ve bunları yaptıktan sonra telefonumdaki bilgiler sııfırlancak mıdır ?

Oyla:

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
153
bunları nasıl yapıcam unlock yapmaya çalıştım ama program telefonumu görmedi telefonum FastBoot ekranında kalıyor power tuşuna basıyorum yine geliyor ondan dolayı recovery nasıl yapıcam ve eğer telefonun şarjını full bitirirsem sorun çözülürmü çünkü bu hata benım telefonumun şarjı bittiğinde gelmişti ve ek olarakta telefonumu neredeyse 1 aydır günceleyemiyorum internet problemlerim olduğu için bu sorunu kendim çözebilirmiyim yada en yakın telefon bayisine gidip yaptırayımı ve bunları yaptıktan sonra telefonumdaki bilgiler sııfırlancak mıdır ?
Cihazınız için en son stock romu indirin zip olarak sonra videodaki gibi yapın video rusça ama gösteriyor herşeyi

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Birde evet herşeyiniz sıfırlanacak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

burdan romu indirebilirsiniz

Oyla:

HakanAdar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Redmi S2
Konular
1
Cihazınız için en son stock romu indirin zip olarak sonra videodaki gibi yapın video rusça ama gösteriyor herşeyi

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Birde evet herşeyiniz sıfırlanacak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

burdan romu indirebilirsiniz
YARDIMCI OLDUĞUN İÇİN TEŞEKÜR EDERİM SAĞOL

Oyla:
Üst Alt